Ügyvédes viccek

Zsebtolvaj

Egy zsebtovaj a bíróságon az ítéletre vár. A bíró kihírdeti:
- Vádlottat bűnösnek találtam többrendbeli lopás elkövetésében. A bírság 45 ezer forint.
Erre feláll a vádlott ügyvédje:
- Tisztelt bíró úr, védencemnek mindössze 20 ezer forintja van, de ha adnak neki tíz percet kint a tömegben, hamarosan előteremti a többit is.

441 pont

Érdekes válási történetek

Tarritville-ben (USA, Connecticut állam) egy férfi azért adta be a válópert, mert egy nap, amikor hazament, a következő üzenetet találta a hűtőre ragasztva: "Elmentem a bridzs klubba. A vacsorád receptjét a 2- Csatorna este 7 órás műsorában találod."

Egy férfi Hazard-ban (Kentucky) azért vált el a feleségétől, mert az mindig megütötte, ha a férfi engedély nélkül szedte ki a hagymát a hamburgerből.

Egy süket férfi Bennetsville-ben (South Karolina) beadta a válópert felesége ellen, mert az állandóan jelbeszéddel zsémbeskedett vele.

Egy nő Canon City-ben (Colorado) azt nem tudta elviselni, hogy a férje mindig a műszerfal alá nyomta fejét, ha a férj volt barátnőjének háza közelében autóztak.

A Hardwick városában (Geo***a állam) élő nő elvált férjétől, mert az "túl sokat volt otthon, és túlságosan gyengéd volt."

808 pont

Ausztrál

Ausztráliában súlyosan büntetik, ha valaki őshonos állatot megöl.
Egy pasas megölt egy hangyászsünt, megsütötte és megette. A tárgyalás után a bíró megkérdezi:
- Milyen íze volt ennek a húsnak?
- Hasonlít a koaláéhoz, a wombatéhoz és egy kicsit a posszuméhoz.

236 pont

Bírósági döntés

Bill Gates beszédet tartott. A TV élő egyenes adásban közvetítette az egészet. A tapsvihar elülte után egy bátor ember odarohant az emelvényhez és felkapta a mikrofont:
- Bill Gates idióta! - ennyit sikerült kiabálnia, mielőtt a testőrök elvezették.
Hosszas tárgyalások után megszületett a bírósági döntés. Az ember 1 évet kapott becsületsértésért és 10 évet vállalati titok megsértéséért.

522 pont
1 2 3 4 5 6...