- Végre valahára a férjemnek megjött a...

- Végre valahára a férjemnek megjött a józan esze.
- Beadta a válópert?

622 pont

További viccek:

- Madárijesztő kéne a kertjébe szomszéd,

- Madárijesztő kéne a kertjébe szomszéd, különben a madarak mind elhordják majd a termését.
- Nem kell ide madárijesztő! Az anyósom egész nap a kertben matat.

Válóok

Válóperes tárgyaláson a bíró kérdezi a feleségtől:
- Nos, mi a kiindulási pont az önök válásánál?
- Egy szép hatszobás kertvárosi ház, nagy kerttel.
- Úgy értem, hogy mi az alap?
- Az alap az betonból van.
- Milyen a családi életük?
- A férjemnek van egy nagynénje, nekem meg még élnek a szüleim.
- Úgy értem, hogy van-e önök között otthon hangos szóváltás?
- Hát, a gyerekeknek van egy sztereo lejátszójuk, amit gyakran túl hangosan hallgatnak.
- Megverte már önt a férje valamikor?
- Igen, többször előfordult, hogy reggel ő kelt fel hamarabb.
A bíró most már nagyon ideges. Rákérdez:
- Asszonyom, tulajdonképpen miért akar elválni?
- Nem én akarok válni, hanem a férjem. Azt mondja, hogy nem tud velem kommunikálni.

Vontatás

Ledöglik a trabantos az út szélén. Arra megy egy BMW-s, és felajánlja, hogy elhúzza a legközelebbi szervizig. Rá is kötik a trabantot a vontatókötélre, a BMW-s meg rálép a gázpedálra és gyorsulni kezd. A trabantos persze nagyon fél, így eszeveszett dudálásba kezd. Elhúznak egy rendőrjárőr mellett, mire az beszól a központba:
- Ilyet még nem láttatok, egy Trabant 180-al megy egy BMW mögött, és még dudál, hogy előzni akar!

Csodatevő rabbik

Három zsidó összeveszik, hogy melyikük rabbija kiválóbb ember. Az első büszkén mondja:
- A múltkorjában tűz ütött ki a faluban, a gyerekek bentrekedtek az égő házban és sehogy se tudtuk kimenteni őket. A rabbink elmondott egy imát, jött egy nagy zivatar, eloltotta a tüzet, memenekültek a gyerekek!
- Az semmi! Két hete hajón utaztunk, hatalmas vihar tört ki, már-már süllyedni kezdett a hajó, amikor is a rabbink elmondott egy imát, és 200 méteres körben elűlt a vihar!
- Az semmi! A múltkor sétáltunk a belvárosban, találtunk egy 100 dollárost az egyik pad alatt. De szombat volt, nem nyúlhattunk a pénzhez! A rabbink elmondott egy imát és 5 méteres körben hétfő lett...

Érdekességek

Geo***a államban egy férfi észrevett egy őrizetlenül hagyott rendőrautót egy elhagyatott kisváros utcáján. Arra gondolt, hogy a bent található fegyverek sokat segíthetnek neki, ezért odalopakodott, és csendben beült a hátsó ülésre, magára csukva az ajtót. Mivel a rendőrautókat bűnözők szállítására is használják, ezért a hátsó ajtó sajnos belülről nem nyitható, így a botcsinálta fegyverrablót másnap reggel a rendőrök letartóztatták.

Egy férfit Maryland városában megtámadott egy rabló. Mivel az áldozatnál nem volt elegendő készpénz, ezért egy csekket ajánlott fel helyette. A rabló ezt el is fogadta, ám amikor be akarta váltani a bankban, a rendőrség őrizetbe vette.

Pennsylvaniaban egy bankrabló 24 év börtönbüntetést kapott. Lebukásához nagyban hozzájárult, hoyg nem viselt maszkot. Társával bekenték arcukat citromsavval, azt gondolván, hogy így az arcuk csak homályosan lesz látható a biztonsági kamerákon.

Elmontban Adam Oliver ki akart rabolni egy benzinkutat, de sajnos nem rendelkezett lőfegyverrel, de még veszélyesebb kinézetű késsel sem. Ezért fogott egy WC pumpát, berakta a kabátja alá és a bevételt követelte a pénztárostól. Mivel azonban a WC pumpa módfelett kevéssé emlékeztetett egy puskára, a pénztáros csak annyit mondott neki: "Dehogyis!". Oliver erre sarkon fordult és elfutott, de rövidesen lekapcsolták a rendőrök.

Egy virginiai nő a fejébe vette, hogy neki nem elegendőek a bőrápoló krémek, és tevetejben fog fürödni. Hogy tervét megvalósítsa, a helyi állatkertből ellopott egy tevét. Amikor aztán hazaszállította az állatot, szomorúan vette tudomásul, hogy a teve beceneve: "Otto"...

Elégtelen

Pistike számtanból egyest kap. Kérdi az apja:
- Miért kaptál egyest?
- Megkérdezte a tanító néni, mennyi 2x3? Erre azt feleltem, hogy 6.
- És?
- Aztán megkérdezte, mennyi 3x2?
- Mi a franc különbség van köztük?
- Na, én is ezt kérdeztem.

Érdekes rendőrségi ügyek

Néhány érdekes rendőrségi riasztás az USA-ból:

- Detroitban (Oregon állam) egy vadász úgy vélte, egy elhagyott bányában levágott emberi fejet talált, és ennek megfelelően értesítette a rendőrséget. Larry Taylor rendőr a helyszínre érkezve megállapította, hogy egy bábu fejéről van szó - és ehhez elegendő volt a bábu homlokán levő árcédulát megtekintenie.
- Egy kaliforniai rendőr megállított egy fehér Mazda kisteherautót, amelynek platóján keresztben egy közlekedési lámpa felső fele helyezkedett el. Amikor megkérdezte az ittas vezetőt, az azt felelte: "Nem tudom, már ott volt, amikor megvettem a járgányt".
- Edmontonban (Alberta) egy páncélautó sofőrje a segítségkérés egyezményes jeleként folyamatosan kinyitotta-becsukta az autó ajtaját. Miután hat rendőrautó üldözőbe vette és megállította, kiderült, hogy a sofőr csak társának szellentéseit bírta nehezen, és szellőztetés céljából nyitogatta az ajtót.
- A floridai Boytonban Michael Harrisont és Kevin Cartert letartóztatták és elítélték fegyveres rablásért és gyilkosságért. A rabolt pénzt a két úriember rendőrakadémiai tanulmányaira szánta.
- Stockholmban a vámosok lekapcsoltak egy nőt, aki 75 élő kígyót próbált becsempészni az országba a melltartójában. A hivatalnokok akkor fogtak gyanút, amikor észrevették, a hölgy mennyire vakargatja a mellét.

Végtisztesség

Egy férfi beállít a temetkezési vállalkozóhoz.
- Kérem, meghalt a anyósom. Érdeklődni szeretnék, miféle módjai vannak Önöknél a végtisztesség megadásának.
- Hát kedves uram, először is van a közönséges temetés, amikor a megboldogultat a koporsóba helyezzük és a sírban hantoljuk el. Aztán lehetséges az is, hogy a koporsót beleöntjük egy betontömbbe. Van végül a hamvasztás. Melyiket parancsolja?
- Ha lehet, sorban mind a hármat!!