Vicces idézetek viccek

Idézet

Az elnökválasztás finisében George W. Bush Louisana államban David Duke ellen kampányolt. Azt mondta, hogy a Republikánus Pártban nincs hely a rasszisták számára. Ember, én már ismerem őket egy ideje, de nem gondoltam volna, hogy már minden állást betöltöttek náluk.
- Will Durst

1 057 pont

Idézet

"Minden végzetes lövöldözésre három nem végzetes kimenetelű jut. És, barátaim, ez elfogadhatatlan Amerikában. Egyszerűen elfogadhatatlan. És tenni is fogunk ellene."
- George W. Bush, Philadelphia, 2001 május 14.

625 pont

Vicces idézetek

" Elképesztő volt, amikor átmentünk a Chelsea öltözőjébe a mezcserére. Nagyobb volt, mint a házam." - Dickson Etuhu (Fulham FC)

" Olyanok voltunk, mint a szoft-p***ó: rengeteg volt az előjáték, de senki sem talált be a célba." - Keith Hill (edző, Barnsley)

" Elégedett voltam a játékosaimmal, de az ötödik bekapott gól után legszívesebben mindenkit lefejeltem volna." - Fernando Orsi (edző, Livorno)

" A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik, megfullad. " - Hofi Géza (színész, humorista)

" Rooney olyan puhán ér a labdához, mintha bársonykesztyű lenne a lábán. " - Iain Dowie (szakkommentátor)

" Az egyetlen mód, hogy eljussunk Európába, ha jegyet foglalunk nyáron valamelyik fapados légitársaságnál. " - Steve Coppell (edző, Reading)

" A magyar focit két szóval lehet jellemezni, mióta nem aranycsapatnak hívják: grund és koca! " - Buzsik Tibor

450 pont

Idézet

"Még emlékszem azokra az időkre, amikor elraboltak, és az elrablóim az ujjam egy darabját küldték az apámnak. Az apám erre azt mondta, hogy több bizonyítékot akar..."
- Rodney Dangerfield

440 pont
1 2 3 4 5 6...