További viccek:

Móricka oda megy a...

Móricka oda megy a tanárnőhöz:
-Tanárnéni, mi az a Jancsi lába közt?
- Hát, az a fütyölő.
Öt perc múlva jön vissza:
- Tanárnéni, nem szól!

Kezdő

Új, fiatal orvos érkezik a faluba a nyugdíjba vonuló idősebb doki helyére. Első nap közösen indulnak a páciensek meglátogatására. Bemennek az első házba, egy középkorú nő fejfájásra panaszkodik.
- Hölgyem, azt hiszem, meg kéne próbálnia egy kicsit aludnia, az biztosan segíteni fog. - mondja neki az idős orvos.
Mikor kijönnek, a fiatal doki csodálkozva kérdi:
- Ezt meg honnan állapította meg, amikor meg sem vizsgálta a beteget?
- Amikor bementünk, talán észrevetted, hogy elejtettem a sztetoszkópomat. Nos, amikor lehajoltam, megláttam, hogy a padlón egy csomó üres üveg van, így jogos a feltételezés, hogy a hölgy másnapos volt. Így hát a legjobb orvosság a pihenés.
- Ez ám a logika - mondja elismerően a fiatal kolléga. - A legközelebbi helyen majd én is alkalmazom.
Bemennek a második házba, itt ágyban találják a háziasszonyt.
- Jaj, doktor úr, olyan fáradtnak érzem magam, hogy felkelni sincs erőm. - mondja a hölgy.
- Akkor szerintem pihenjen, és néhány napig mellőzze az egyházi teendőket - mondja a fiatal doki.
Mikor kimennek, az idősebb orvos megdicséri fiatal társát:
- Ezt nevezem, nagyon hamar beletanult. De árulja már el, honnan vette ezt a templomi dolgot.
- Amikor bementünk a szobába, én is elejtettem a sztetoszkópomat, és amikor lehajoltam érte, megláttam az ágy alatt a plébános urat...

Vírus!

Új vírus van a forgalomban, amit úgy hívnak, hogy "munka". Ha bármiféle "munká"-t kapnál bármi módon, akár e-mailen vagy egy munkatársadtól... NE NYISD KI! A vírus hónapok óta kering az épületben, a rendszerünkben, és mindazok, akik kinyitották a "munká"-t, vagy csak megnézték, azt tapasztalták, hogy kitörlődött a magánéletük, az agyuk pedig abbahagyta a normális működést. Ha e-mailen "munká"-t találsz, vagy egyáltalán "munká"-val találkozol, úgy tudod megölni a vírust, hogy küldesz egy mailt a főnöködnek a következő szöveggel: "Már épp elég baromságot kaptam öntől, elmentem a kocsmába." Ily módon az agyad automatikusan elfelejti a "munká"-t. Ha papírdokumentum alakban kapsz "munká"-t, egyszerűen emeld fel a dokumentumot és tedd a "munká"-t a szemétkosárba. Vedd a kabátod és a kalapod, két barátoddal ugorj át a legközelebbi bárba, és rendelj három sört (vagy rumpuncsot). Ha ezt 14-szer megismétled, meg fogod látni, hogy a "munká"-nak többé semmi jelentősége nincs rád nézve, és a Flinstone család a "subidubidúúú" a világon a legjobb rajzfilm.
Küldd el ezt az üzenetet bárkinek, aki rajta van a címlistádon. Ha NINCS rajta senki, akkor attól tartok, hogy a "munka" vírus megfertőzte az életed.

Egy Jóakaród

Közelebb

Felirat egy kocsma WC-jében:
Állj közelebb, mert rövidebb, mint gondolod!