- Mi a haldokló indián utolsó szava?

- Mi a haldokló indián utolsó szava?
- ???
- Off!

201 pont

További viccek:

Öngyilkos terv

Kohn elhatározza, hogy öngyilkos lesz, nem várja be, amíg a németek elhurcoljálk. S mert fegyvere nincs, így az öngyilkosság sajátos formáját választja. Odalopódzik egy marcona SS tiszt mögé az utcán és erőteljesen fenéken billenti.
Az SS tiszt hátrafordul, s döbbenten mered a sárga csillagos, csenevész kis öregemberre:
- Úristen...Partraszálltak?

Póló

Van egy pólóm, az van ráírva jó nagy betűkkel: BALEK.
Csak tudnám mi került benne 34700 forintba...

Nehéz

Egy floridai lelkész így panaszkodik egy távoli ismerősének:
- Nálunk nagyon nehéz az embereket rábeszélni, hogy járjanak rendszeresen misére. Olyan szépek itt a telek, hogy nem érdekli őket a Menyország, és olyan melegek a nyarak, hogy nem ijeszti meg őket a Pokol...

Jegyzőkönyv

Az ügyeletes tiszt felveszi a jegyzőkönyvet, s közben kérdezgeti a bejelentőt:
- El tudná mondani, milyen volt a támadója?
- Dőlt belőle az alkoholszag.
- Mégis, valami közelebbit…
- Azt hiszem, körtepálinka volt…

Macska feje

Mi van a macska fején?
Cirmos cica haj.

Érdekességek

Geo***a államban egy férfi észrevett egy őrizetlenül hagyott rendőrautót egy elhagyatott kisváros utcáján. Arra gondolt, hogy a bent található fegyverek sokat segíthetnek neki, ezért odalopakodott, és csendben beült a hátsó ülésre, magára csukva az ajtót. Mivel a rendőrautókat bűnözők szállítására is használják, ezért a hátsó ajtó sajnos belülről nem nyitható, így a botcsinálta fegyverrablót másnap reggel a rendőrök letartóztatták.

Egy férfit Maryland városában megtámadott egy rabló. Mivel az áldozatnál nem volt elegendő készpénz, ezért egy csekket ajánlott fel helyette. A rabló ezt el is fogadta, ám amikor be akarta váltani a bankban, a rendőrség őrizetbe vette.

Pennsylvaniaban egy bankrabló 24 év börtönbüntetést kapott. Lebukásához nagyban hozzájárult, hoyg nem viselt maszkot. Társával bekenték arcukat citromsavval, azt gondolván, hogy így az arcuk csak homályosan lesz látható a biztonsági kamerákon.

Elmontban Adam Oliver ki akart rabolni egy benzinkutat, de sajnos nem rendelkezett lőfegyverrel, de még veszélyesebb kinézetű késsel sem. Ezért fogott egy WC pumpát, berakta a kabátja alá és a bevételt követelte a pénztárostól. Mivel azonban a WC pumpa módfelett kevéssé emlékeztetett egy puskára, a pénztáros csak annyit mondott neki: "Dehogyis!". Oliver erre sarkon fordult és elfutott, de rövidesen lekapcsolták a rendőrök.

Egy virginiai nő a fejébe vette, hogy neki nem elegendőek a bőrápoló krémek, és tevetejben fog fürödni. Hogy tervét megvalósítsa, a helyi állatkertből ellopott egy tevét. Amikor aztán hazaszállította az állatot, szomorúan vette tudomásul, hogy a teve beceneve: "Otto"...

XVI. Lajost mérnökei próbálják...

XVI. Lajost mérnökei próbálják meggyõzni, hogy építtessen vasutat Párizs és Lyon között. Amikor már minden érvük kifogyott, megjegyzik:
- Uram! Képzelje el, hogy azután 2 órával hamarabb érhet Lyonba.
A király:
- Na és? Mit csináljak én két órával hamarabb Lyonban?

Nők

Indokok, amiért a nők megvásárolnak valamit:
- Mert a férje nem engedné.
- Mert kisebbnek látszik benne a feneke.
- Mert egzotikus.
- Mert a barátnőjének nincs ilyen.
- Mert a barátnőjének ilyen van.
- Mert kicsit más, mint a többi.
- Mert csak.