Indián viccek

Üzenet

Egy sápadt arcú jár az indián faluban, ahol napok óta nincs víz. Miközben a falubán járkál, látja, hogy egy indián férfi folyamatosan dobol. Megkérdezi a törzsfőnöktől:
- Ő itt a sámán?
- Igen.
- És most esőt csinál?
- Nem, a vízvezeték szerelőt hívja a szomszéd faluból.

722 pont

Automata

Varjas kiváltja a valutáját és kiutazik külföldre. A vasutállomáson lát egy automatát, ami egy dollár ellenében mindenkinek megmondja mikor indul a vonata. Varjas odaáll a gép elé, bedob egy dollárt, és tátva marad a szája, ugyanis az automata közli vele, hogy a vonata öt perc múlva indul a négyes vágányról. Sehogy sem fér a fejébe, hogy lehetséges ez, elhatározza, hogy megtréfálja az automatát. Bemegy a vécébe, elcseréli a ruháját egy indiánnal, még a fejdíszt is magára ölti és így áll az automata elé. Bedob egy dollárt, mire a gép:
- Varjas, Varjas de hülye vagy, addig tollászkodtál amig elment a vonatod.

86 pont

Angolok

Egy amerikai turista utazik a Manchesterből Londonba tartó vonaton, vele szemben ül egy angol férfi. Megszólítja az amerikai:
- Maguk angolok nagyon fennhordják az orrukat, és elkülönülnek minden más nemzettől. Azt hiszik, különbek másoknál. Nézzen csak meg engem: bennem van valamennyi olasz vér, van francia is, meg egy kis indián és svéd. Na, ehhez mit szól?
- Az édesanyja biztos nagyon sportos asszony lehetett!

590 pont
1 2 3 4 5 6...