További viccek:

Állatok

- Bizony, gyerekek, az állatok ugyanúgy éreznek fájdalmat, mint az emberek. Kár ezen nevetgélni, Móricka!
- Én nem azért nevetek, csak eszembe jutott, mit érezhet a százlábú, ha fájnak a tyúkszemei, vagy a zsiráf, ha torokgyulladása van.

Arany telefon

Egy ember elhatározta, hogy könyvet ír az amerikai templomokról.

Elindult tehát és elsőnek egy kaliforniai templomot látogatott meg. Miközben végigjárta a pompás épületet, meglátott egy arany telefont a falon a következő felirattal:
"Egy perc 10 ezer dollár".
Kíváncsi kérdésére végül értesült arról, hogy ez az arany telefon közvetlen vonal, összeköttetésben van a Menyországgal és így közvetlenül lehet beszélni a Jóistennel.
Ezután egy New York állambeli templomot látogatott meg. Ugyanazt tapasztalta, ugyanolyan típusú telefont pontosan ugyanazzal a felirattal. Meggyőződhetett arról, hogy ez valóban egy közvetlen vonal a Menyországgal, és ezen keresztül közvetlenül lehet a Jóistennel beszélni telefonon.
Folytatva látogatását a többi államokban is mindenütt ugyanezt tapasztalta, végül egy Texas állambeli templomot látogatott meg, ahol ugyanúgy felfedezte a falon az arany telefont, de eltérő felirattal. Ez esetben ezt olvashatta:
"Beszélgetés: 35 cent".
Felkereste a plébánost és a következőket mondta neki:
"Atyám, bejárva az országot minden templomban találtam egy ilyen arany telefont, közvetlen vonallal a Menyországba és percenként 10 ezer dollárért lehet a Jóistennel beszélni. Az ön telefonja itt viszont azt mutatja, hogy egy ilyen beszélgetés csak 35 cent. Hogy lehet ez?"
A plébános elmosolyodva válaszolta:
"Fiam, ezt igazán egyszerű megmagyarázni. Hiszen láthatod, hogy Texasban vagy, és ez nyilvánvaló, hogy a helyi beszélgetés 35 cent."

A kalózok megtámadnak egy hajót. A...

A kalózok megtámadnak egy hajót. A kapitány szól a hajósinasnak:
- Hozd ide a piros ingem!
A piros ingében végig az élen harcol, visszaverik a kalózokat.
Legközelebb két hajónyi ellenséges kalóz jön, de a kapitány megint csak a piros ingét kéri, nagy nehezen megint visszaverik a kalózokat.
Kérdezik a matrózok, hogy miért mindig a piros ingben harcol, erre azt mondja nekik, hogy így nem látszik a vér, ha megsebesül, és ezért õk továbbra is ugyanolyan bátran harcolnak.
A matrózok be is látják, milyen okos a kapitány.
Harmadszor viszont már egy 20 hajóból álló flotta támadja meg õket. A kapitány szól a hajósinasnak:
- Hozd a barna nadrágom!

Focisták

- Hogyan lehet felismerni a focistákat?
- ???
- Négy árnyékuk van.

Krém

- Ha a májkrémben máj van, akkor mi lehet a fogkrémben?

Nem divatos cipő

- Teljesen lapos, sarok nélküli cipőt keresek.
- Az ilyen már nem divatos. Mihez kellene?
- Alacsony, kövér milliomoshoz!

Horgász

- Miért ilyen ideges, szomszéd?
- Mert kimentem a tóra horgászni.
- Azt hittem, az nyugtat.
- Csak azt, akinek van horgászengedélye!

Tények

- Ha ma viszonylag egészségesen ébredt fel, akkor ön szerencsésebb, mint az a milliónyi ember, akik nem élték túl ezt a reggelt.
- Ha sosem élt meg háborút, sosem volt bebörtönözve, megkínozva vagy sosem éhezett, akkor 500 milliónyi embernél jár előrébb.
- Ha élnek még a szülei, ráadásul együtt is vannak, akkor ritka szerencsés embernek érezheti magát.
- Ha van pénze a bankban, a pénztárcájában, és még a fiókban is akad egy-két forintja, már ott van a világ leggazdagabb 8 százaléka között.
- Ha van ennivaló a hűtőjében, ruha a szekrényében, tető a feje felett, és van hová lehajtania a fejét, ön gazdagabb a föld lakosságának 75%-ánál.
- És ha el tudta olvasni ezt a cikket, menőbb annál a több mint 2 milliárdnál, akik nem tudnak olvasni.