További viccek:

Férfiak

- Hány férfivicc létezik?
- ???
- Egy sem. Mind igaz.

Hogyan tudod elfogni a sisakos tigrist a dzsungelben?

- Ez egy nehéz művelet, mert a sisakos tigris egy nagyon okos, leleményes állat. Először is ki kell jelölnöd egy 4x4 méteres négyzetet, de nagyon fontos, hogy pont 4...x4 méteres legyen, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon okos állat, gyanút fog, és többé soha nem fogod tudni elfogni.
Utána bekeríted ezt a 4x4 méteres területet egy 2 méter magas kerítéssel, de nagyon fontos, hogy pont 2 méter magas legyen, egy centivel se magasabb vagy alacsonyabb, mert a sisakos tigris egy nagyon leleményes és félénk állat, s ha rájön a cselre, többé soha nem fogod tudni elkapni.
Utána annak a 4x4 méteres területnek a közepére, amit körbekerítettél egy pont 2 méteres kerítéssel, szóval ennek a közepére elhelyezel egy sárga telefonfülkét, de nagyon fontos, hogy pont a közepére helyezd, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon okos állat, rájön, hogy ez csak csapda, elszalad, s többé soha nem fogod tudni elkapni.
Ha mindent jól csináltál, s a 4x4 méteres területet körbevetted egy pont 2 méter magas kerítéssel, és pont a közepére elhelyezted a sárga telefonfülkét, jön majd a sisakos tigris, és ha mindent jól csináltál, be fog sétálni egészen a telefonfülkéig, anélkül hogy gyanút fogna.
Ekkor megcsörgeted a mobilodról a telefonfülkét, hagyod, hogy kettőt csengjen, és utána rögtön lerakod.
Nagyon fontos, hogy csak kettőt csengess, mert a sisakos tigris egy nagyon okos állat, s ha rájön a cselre, akkor többé soha nem fogod tudni elkapni.
Viszont ha pont kettőt csengetsz, s lerakod, akkor mire a sisakos tigris felvenné a kagylót, te pont letetted.
Ezt háromszor egymás után megismétled, nagyon fontos, hogy pont háromszor ismételd, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon okos állat, gyanút fog, elszalad, s többé soha nem fogod tudni elkapni.
Ha viszont jól csináltad, akkor a sisakos tigris, miután harmadszor is felveszi a kagylót, és mivel te már letetted csak a tónust fogja hallani, nagyon ideges lesz, mérgében a sisakját a földhöz veri... és innen kezdve ugyanúgy kell elfogni, mint egy rendes, normális tigrist.

Hasonlóság

- Ilyen jó babát még életemben nem láttam - lelkendezik a bébicsősz az anyukának. - Egész éjjel alszik, anélkül, hogy csak egyszer is akarna valamit.
- Igen, nem véletlenül mondják, hogy nagyon hasonlít a férjemre.

Ezüstkanalak

- Vádlott, miért lopta el az ezüstkanalakat?
- Az orvosom mondta, hogy el kell lopjam!
- Hogyhogy?
- Ő írta fel nekem: naponta három evőkanál.

Medveduma

Két medve beszélget:
- Maga nős?
- Nem, én még csak jegyesmedve vagyok.

A nagymama és a drog.

Az unoka a nagymamánál tartja a drogokat.
Egy nap hiába keresi a pirulákat sehol sem találja azokat.
A folyosón találkozik az egyébként nagyon siető nagyival s megkérdi:
-Nagymama nem láttad a piruláimat?
-A francba a tablettáiddal fiam! Láttad a sárkányt a konyhában?

Fürdetés

A négyéves Pistikét este anyukája fürdéshez hívja:
- Gyere, megmosom a popsidat és a fütyikédet is.
Mire a kicsi:
- Inkább a Nagyi fürdessen, inkább a Nagyi fürdessen...
- De miért, Pistike?
- Azért, mert neki remeg a keze!!!

Éjjel

Grófnő az inasnak:
- Mit csinált a gróf tegnap éjjel?
- Magába mélyedt, asszonyom.