A kalózok megtámadnak egy hajót. A...

A kalózok megtámadnak egy hajót. A kapitány szól a hajósinasnak:
- Hozd ide a piros ingem!
A piros ingében végig az élen harcol, visszaverik a kalózokat.
Legközelebb két hajónyi ellenséges kalóz jön, de a kapitány megint csak a piros ingét kéri, nagy nehezen megint visszaverik a kalózokat.
Kérdezik a matrózok, hogy miért mindig a piros ingben harcol, erre azt mondja nekik, hogy így nem látszik a vér, ha megsebesül, és ezért õk továbbra is ugyanolyan bátran harcolnak.
A matrózok be is látják, milyen okos a kapitány.
Harmadszor viszont már egy 20 hajóból álló flotta támadja meg õket. A kapitány szól a hajósinasnak:
- Hozd a barna nadrágom!

497 pont

További viccek:

Honnan tudod, hogy egy klisékbõl...

Honnan tudod, hogy egy klisékbõl összeállított filmet/sorozatot nézel?
- A fõhõs 10 kilométeres körzetben vonzza a leghírhedtebb drogdílereket és a bérgyilkosokat.
- Ha valakit meg kell ölni pl. távcsöves puskával, akkor valaki (egy másik szereplõ) direkt elhibázza, és a fõhõst palizzák be.
- A fõhõst a város legszebb riporternõje pont kiszúrja, legyen akármilyen magasan és akármilyen távol. Utána terhelõ bizonyítékot készít róla, amiért a fõhõs mindenképpen meg akarja keresni. Meg is találja, már a film elsõ tíz percében.
- Az ökölharcok közben legalább három ellenfél zuhan rá valamelyik bútorra, ami rögtön ripityára is törik, legyen az akármilyen fából.
- Ha egy embert megütnek a lépcsõ tetején, akkor az az ember mindenképpen le kell hogy guruljon a lépcsõ legaljáig (álljon a lépcsõ akármennyi lépcsõfokból), ahol aztán eszméletét veszti vagy meghal.
- Ha fejbeverik a fõhõst, akkor amnéziás lesz, de a második fejbeverésnél az amnézia rögtön elmúlik.
- Ha a fõhõs pl. robbanószerkezetet akar összeállítani, akkor maximum 5 méteres körzetben minden alkatrészt és hozzávalót megtalál hozzá.
- A fõhõs ellen akár tíz ember is kiállhat, hiszen nem tudják legyõzni. Mindig csak egy emberrel verekszik, a többi ellenfél addig a kép másik oldalán ugrál, vagy lábadozik, persze csak addig, amíg a fõhõs le nem gyõzte az ellenfelét. Utána azzal a másik ellenféllel száll szembe, aki eddig félholtan feküdt a földön.
- A fõhõs(ök) a nyomozás közben mindenképpen be kell hogy térjen(ek) legalább egy sztiptízbárba.
- Autós üldözésnél az egymást üldözõ atók soha nem kerülnek dugóba, még a legforgalmasabb utakon, csúcsidõben sem.
- A fõhõs az autós lövöldözéseknél simán tud úgy lövöldözni, hogy semminek nem ütközik neki. Az ellenfelek viszont már az elsõ 5 kilométeren belül nekimennek egy másik kocsinak, felborulnak vagy felrobbannak.
- Mikor a fõellenfél végre elkapja a fõhõst, akkor a fõellenfél még vár egy-két másodpercet, mielõtt még megöli a fõhõst, hogy a hõs gyorsan kitalálhassa, hogyan fog mégis megmenekülni.
- Amikor a film elérkezik a szexjelenetekhez, mindig elkezdenek egyre izgalmasabb jeleneteket mutatni, majd mielõtt a legérdekesebb rész jönne, a film átugrik egy teljesen érdektelen jelenetsorra, aminek köze sincs a filmhez (pl. galambok repülnek az égen vagy forog a menyezeten a ventillátor). Az aktus végén elengedhetetlen az L alakú takaró használata.
- A filmekben a számítógépes jeleneteknél a szereplõk soha nem használják az egeret, még a legmodernebb operációs rendszereknél sem.
- A számítógépes rendszereket a fõhõs pár gombnyomással képes feltörni, pedig a fõellenfél még a film elején elmondja mindenkinek, hogy a rendszer feltörhetetlen.
- Mikor a hõs kutakodik az ellenfél számítógépén és hiba/rendszerüzenetek jelennek meg, akkor azokat mindig jó hangosan felolvassa.
- Családi filmekben a kisgyerek talál pl. egy kutyát, és mindenképpen meg akarja tartani. A családfõ (az apa) persze ellenzi az elsõ pillanattól kezdve, de a film végére mindig megbékél.
- Az apa el akarja távolítani az új jövevényt a házból, ami mindig sikerül is neki. Utána mindenki megharagszik rá, ezért bûntudata támad. A film végén kiszabadító akciót szervez a család a jövevény megmentéséért, ami mindig sikerül is. Mindegy, hogy az ellenfelek mennyien vannak, és milyen fegyverekkel vannak felszerelve.
- A film vége mindig azzal zárul, hogy fokozatosan megy a kamera felfele, és felülrõl mutatják a fõhõs(öket), amint éppen eltûnik (eltûnnek) a város forgatagában vagy máshol.

-Mit mond a részeg a konnektornak?-???-Mi van

-Mit mond a részeg a konnektornak?
-???
-Mi van röfi, befalaztak?

Pontos idő

- Kérem, meg tudna mondani, mennyi a pontos idő?
- Persze, fel van nekem ide írva. Kilenc óra van.
- Köszönöm. De ne haragudjon, mit mond, ha nem kilenc óra van?
- Azt, hogy nem tudom mennyi az idő.
- Aha. És honnan tudja azt, hogy kilenc óra van-e?
- Hát fel van nekem ide írva.

- Hogy hívják az öreg bűvészt?

- Hogy hívják az öreg bűvészt?
- Csiribá.

A kamionsofőr telefonfülkéből hívja a

A kamionsofőr telefonfülkéből hívja a központot:
- Főnök, van egy kis baj! Összetört a bal oldali visszapillantó tükröm.
- Nem nagy gond, cseréld ki!
- Nem lehet főnök, rajta fekszik az egész kamion!

Parasztember

Két parasztember beszélget:
- Te, szerintem az új szomszéd abszolút nem ért a mezőgazdasághoz!
- Miből gondolod?
- Egy hete elvetette a kertben a töpörtyűt, és most azt várja, hogy mikor kel ki a kismalac.

Rendőrnő vita

- Min vitatkozik négy rendőrnő, ha beülnek a rendőrautóba?
- Ki üljön a sebváltóra.

Pofátlanság

- Mi az abszolút pofátlanság?
- Kopasztól fésűt kérni.