További viccek:

Ember...

Nyuszika megy az erdőben, találkozik nyuszinyuszival. Csatlakozik hozzá, igy már nyuszi és nyuszinyuszi folytatja útját. Találkoznak Nyuszinyuszinyuszival. Ő is csatlakozik, szoval nyuszi, nyuszinyuszi és nyuszinyuszinyuszi mennek tovább az erdőben. Találkoznak rókával. Alap, hogy ő is csatlakozik, igy hát nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, és róka mendegélnek tovább. Találkoznak rókarókával. Ki gondolná, hogy ő is csatlakozik? Szoval mostmár nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka és rókaróka folytatja útját. Összefutnak rókarókarókával. Hozzájuk csapódik, igy már nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka mennek tovább.. velük szembe jön 3 medve.. beállnak a sorba, igy már nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve,medvemedve,medvemedvemedve mennek tovább.
Találkoznak emberrel. Ő is velük folytatja az utat. Tehát mostmát nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember folytatja útját. Találkoznak emberemberrel. Csatlakozik hozzájuk, szoval már nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember és emberember mennek az erdőben. Találkoznak emberemberemberrel. Beáll a sorba, mostmár nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember, emberember és emberemberember sétálnak az erdőben. Elérnek egy szakadékhoz. Beleesik nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember és emberember.... Emberemberember miért nem esik bele?
-??
-Mert Nike cipő van rajta....

- Hogy hívják a fiatal betörõt?

- Hogy hívják a fiatal betörõt?
- ???
- Korazüllött.

Bikavásár

A székely és a fia elmennek az állatvásárra bikát venni.
A fiú látja, hogy az apja a bikák tojásait fogdossa. Megkérdezi:
- Mit csinál, édesapám, miért emelgeti a bikák tojásait?
- Tudod, fiam, akkor jó a bika, ha spannolnak a tojásai, ha feszes a zacskója!
Másnap az apa kint dolgozik a szántón.
Egyszer csak a fiú lélekszakadva rohan feléje, és már messziről kiabálja:
- Édesapám, jöjjön gyorsan! Anyám meg akarja venni a postást!

Agresszív kismalac rugdossa a ház oldalát.Arra

Agresszív kismalac rugdossa a ház oldalát.
Arra megy a nyuszika és mondja az agresszív kismalacnak
-Nerugdosd a ház oldalát, mert lejön a vakolat!
Erre az agresszív kismalac
-Nembaj, megrugdosom azt is

Kereszt

Michael Jackson és Sylvester Stallone bemennek egy templomba. Az ajtón beérve fogadást kötnek, hogy ki előtt fog a pap előbb keresztet vetni. Jacko leül az orgonához és elkezd rajta gyönyörűen játszani, míg Stallone leül a padok közé, felrakja a lábát, és elkezdi köpködni a szotyolát. Kis idő múlva Jacko ámulva látja, hogy a pap keresztet vet Sly előtt.
Mikor kimennek a templomból jackson megkérdi:
- Ezt meg hogy csináltad? Én gyönyörűen játszottam az orgonán, te a lábadat lógattad és szotyiztál és mégis előtted vetett keresztet a pap.
Mire Sly:
- Az úgy volt, hogy odajött hozzám a muksó és azt mondta:
- Felállsz(felfelé mutat), összeszeded a szemeted(lefelé mutat), szólsz a haverodnak, hogy ne ba...gassa az orgonát(ballra mutat) és kitakarodtok a templomból(jobbra mutat).

Citrom

Kislány és az anyuka teázik (az anya szőke). Egyszer csak megkérdezi a kislány:
- Anyu, mi az a citrom?
- Az egy gyümölcs.
- És mire való?
- Pótolja a citrompótlót.

Zebra

- Milyen nevet ad a szőke nő a zebrájának?
- ???
- Pöttyös.

Kovácsolás

- Jean hozzon egy üllőt és egy kalapácsot.
- Minek, Uram?
- A tudásomból akarok erényt kovácsolni.