- Hû, de csinos a Béla felesége!

- Hû, de csinos a Béla felesége!
- Csinosnak csinos, de nem hû!

784 pont

További viccek:

A hűtőszekrényben

Két hangya sétálgat a hűtőszekrényben.
Megszólal az egyik:
- Vigyázz, mert mindjárt rád esik a margarin!
- Rám a margarin?

Bankrablás

Egy férfi fegyverrel a kezében beront egy bankba és az összes készpénzt követeli, amit a rémült pénztárosnő át is ad neki. Miután megszerezte a pénzt, körülnéz és megkérdezi a mellette álló férfit:
- Látott maga engem itt bankot rabolni?
- Igen uram, láttam.
Erre a bankrabló szó nélkül lelövi. Majd a mögötte álló férfihoz fordul:
- És maga látta, ahogy kiraboltam ezt a bankot?
- Én nem, de a feleségem látta...

Hallás

A székely bácsi elmegy a fülészetre.
Kérdi tőle az orvos:
- Milyen a hallása?
- Római katolikus.

Focidöntő

Egy férfi kap egy ingyenjegyet a focibajnokság döntőjére. Sajnos a jegy a stadion legtávolabbi helyére szól, ahonnan semmit sem lát. A félidőben észreveszi, hogy a pályához közel van egy üres szék. Odatolakszik, és megkérdezi az üres hely mellett ülő férfitől:
- Uram, szabad ez a hely?
- Igen, ez a feleségem helye, de most nem tudott eljönni. Tudja, 30 éve nősültem, de ez az első alkalom, hogy egyedül jöttem.
- És nem tudott hívni helyette egy rokont vagy barátot?
- Sajnos nem, mindenki a temetésen van.

Bajusz

- Miért szeretik az olasz férfiak a bajuszt?
- Mert így jobban hasonlítanak az anyjukhoz!

Büfében

Hot-dogot kértem egy büfében, és amíg várakoztam, felfigyeltem rá, hogy az eladónak milyen piszkos a köpenye. Egyszer előrehajolt a pult fölött, és a ruhája belelógott a hot-dogomba. Szóltam neki:
- Beleért a köpenye a majonézbe!
Erre a lány legyintett egyet:
- Á, nem számít! Úgyis ki kell már mosnom.

Hajtómű

Repülőgépen a pilóta az utasokhoz szól a hangosbemondón:Hölgyeim és uraim, egy kis baj történt! Sajnos leállt az egyik hajtóművünk, de nincsen semmi baj, ez egy nagyon biztonságos gép, négy hajtóművel rendelkezik, a másik három gond nélkül elviszi a gépet. A menetidő azonban emiatt egy órával meghosszabbodik, mert 3 hajtóművel csak lassabban tudunk repülni.Egy óra eltelte után ismét jelentkezik a pilóta:Hölgyeim és uraim, ismét gond van, leállt a másik hajtóművünk is. A maradék két hajtómű elég ahhoz, hogy a legközelebbi repülőtéren leszálljunk, de sajnos emiatt még többet fogunk késni.Hamarosan ismét jön a bejelentés: Hölgyeim és uraim, megint leállt egy hajtóművünk! Mivel csak egy hajtóművünk maradt, ez csak nagyon lassan tudja mozgatni a gépet.Egy szőke nő odaszól a szomszédjának: Na szép! Ha még az a maradék hajtómű is leáll, itt ragadunk egész napra!

Hideg vicc, mi?

- Mit iszik az eszkimó?
- Hóbort.