Rossz krokodil, el innen!

Play
MUTE
712 pont

További viccek:

Papagáj

- Hogy hívják a nőnemű papagájt?
- Mamagáj.

Nincs, hát nincs...

- Csókolom, a Pistike lejöhet labdázni?
- Pistike a múlthéten meghalt!
- Akkor legalább a labdáját tessék ledobni!

Kuba

Három kubai elítélt beszélget a cellában:
- Én azért kerültem ide, mert elkéstem a munkából - mondja az első. - Azt fogták rám, hogy szabotálom a szocialista ipar termelékenységét.
- Az semmi, én azért kerültem ide, mert túl korán jártam be dolgozni - mondja a második. - Azt mondták, biztos kapitalista vagyok, azért iparkodok így.
- Én bezzeg mindig pontosan jártam be dolgozni, se korábban, se később - sóhajt fel a harmadik. - Aztán lecsuktak, mert szerintük amerikai órám van, azért vagyok olyan pontos.

- Mi a különbség a lobbizás és a...

- Mi a különbség a lobbizás és a korrupció között?
- ???
- Aki benne van, annak lobbizás, aki kimaradt belõle, annak korrupció.

A három legszörnyűbb kínai kínzás

A királyfi bejelentkezik a kínai császárhoz, hogy szeretné elvenni a lányát.
A császárnak az a feltétele, hogy a királyfi állja ki a három legszörnyűbb kínai kínzást. A királyfi beleegyezik. Elmegy aludni a számára előkészített szobába, és reggel egy nagy kővel a hasán ébred, rajta felirat:
"Első legszörnyűbb kínai kínzás: 50 kg-os kő a mellkason!"
A királyfi röhög egyet a primitív feladaton, könnyedén felkapja a követ, majd kidobja az ablakon. A zuhanó kő másik oldalán azonban meglát egy feliratot:
"Második legszörnyűbb kínai kínzás: bal here a kőhöz kötve!"
A kő már túl messze van, hogy elkapja, ezért utánaugrik, ki az ablakon. Ekkor az ablak külső oldalán megpillantja a harmadik feliratot:
"Harmadik legszörnyűbb kínai kínzás: jobb here az ágy lábához kötve!"

Megtörtént eset

Egy idősebb nő, befejezvén a vásárlást, a kocsijához ment, hóna alatt a bevásárló zacskóval, midőn 4 vadidegen férfit látott bent ülni. Eldobta a táskáját, előkapta pisztolyát, éktelen sikítozást rendezett, majd kiparancsolta a hívatlan látogatókat. A bent ülők kiugráltak, ész nélkül elszaladtak. A néni bedobta a táskáját a kocsiba, beült a volán mögé, azonban mégsem tudta elindítani a járgányt, mivel az nem az övé volt. Az ő kocsija két sorral arréb parkolt. Átpakolt a sajátjába, majd a rendőrségre hajtott. Éppen, mikor előadta a történetet a rendőrnek, a szoba másik végében tett feljelentést 4 férfi egy őrült autótolvaj néni ellen...

Mi az abszolút számítógépes para?

- Mi az abszolút számítógépes para?
- Amikor a Windows megkérdezi, hogy mennyi az idő, mert kissé szétszórt mostanság, és néhány dolgot időre meg kellene csinálnia...

Fogorvosnál

Miután megkapta a számlát, a páciens beront a fogorvoshoz:
- Doktor úr, én rendszeres páciense vagyok, de ez a mostani számla háromszor akkora, mint egyébként szokott lenni!
- Ez igaz, de most olyan hangosan kiabált, hogy két másik pácienst is elriasztott.