További viccek:

Sikló

Egy horgász a tóparton döbben rá, hogy nem vitt magával csalit. Észrevesz egy siklót a fűben, amelyik éppen elkapott egy gilisztát. A férfi megfogja a siklót, kiveszi a szájából a gilisztát, és hogy ne maradjon éhen szegény állat, ezért a szájába önt pár csepp sört. Ezután elkezd horgászni, és amint ott üldögél, érzi, hogy valami megrántja a nadrágja szárát. Lenéz és látja, hogy a sikló van ott újra, szájában három gilisztával.

Dzsinn

Putyin, Bush és Bin Laden sétálnak a tengerparton. Egyszercsak egy lámpásba botlanak, amiből kijön a dzsinn. Na, mindhárman kívánhatnak egyet.
Putyin kezdi:
- Oroszországban fagyott a föld, a népem éhezik, azt kívánom hogy egész Oroszország jó termőföld legyen.
Puff, Oroszoország jó termőföld lesz...
Bin Ladennek tetszik a dolog:
- Én egy nagy falat akarok Afganisztán köré, hogy senki se támadhasson meg engem.
Puff, ott a fal.
Bush megkérdezi a dzsinnt:
- Milyen falat kapott Bin Laden?
- Hát, ez a fal 1 km széles és 10 km magas, senki se ki, se be.
- Helyes. Töltsd meg vízzel.

Kirándulás

Egyszer Pécsen voltam és láttam ott egy gyönyörű múzeumot a barátnőmmel. Elhatároztuk, hogy bemegyünk. Láttunk is egy hatalmas kaput és gondoltuk ott kell bemenni. Ezért beindultunk, egy park féle volt ott, ahol emberek ültek. Úgy határoztunk, hogy mi is odaülünk közéjük. Egyre közelebb értünk hozzájuk. Kezdett gyanús lenni, mert mind köntösbe voltak, előszőr nem értettük, hogy miért. De mikor a mentőautót megláttuk, akkor világossá vált számunkra is, hogy mi bizony a kórház betegei közé akartunk leülni.

Kezdő pénztáros

A szupermarketben hosszú sor áll egy pénztárnál. Az egyik vevő uborkájára a pénztáros 32 dollárt üt be. A vevő tiltakozik, de a pénztáros mondja neki, hogy ha az uborkára 32 dollár van írva, ennyit kell beütnie.
Egy másik vevő sorra kerül. Vesz többek között egy doboz gyufát. Az eladó 65 dollárt számol fel a gyufáért. A vevő reklamál, hogy valami tévedés van, de a pénztáros azt mondja, hogy sajnos ennyi van ráírva, ennyit kell beütni.
- Tudja mit? - kiabál a vevő - 65 dollárért tudja hova tegye a gyufáját!
- Nem lehet uram - mondja a pénztáros - már van benne egy uborka.

Tabletták

- Na, segítettek az újfajta tabletták a feledékenysége ellen?
- Milyen tabletták???

Bocsánatkérés

Essien hatalmas gólt lőtt a Barcelonának. Gólöröme után elnézést kért Gudjohnsentől.

Ne hara-Gudjohnsen többet nem L-Essien

Kocka

A katonaság olyan hely, ahol ami kerek azt viszik, ami kocka azt gurítják. A kockát is azért gurítják, hogy lekopjanak az élei, kerek legyen, és lehessen vinni.

Pénztől függ

Az orvos találkozik régi betegével, és barátságosan üdvözli:
- Á, hogy vagyunk, hogy vagyunk?
- Megmondom, doktor úr - feleli a beteg -, ha nem kér túl sokat.