Iker viccek

Iker szülés

- Mit szól hozzá hogy megszaporodtak az ikerszülések?
- Miért csodálkozik ezen!? Ilyen közbiztonság mellett nem csoda, hogy már az újszülöttek sem mernek egyedül a világra jönni.

880 pont

Véletlen

Két férfi üldögél a kocsmában, az egyik odaszól a másiknak:
- Te, haver, mikor születtél?
- 1967. május 3.-án.
- Tényleg, ez nagyon érdekes, én is akkor születtem. Hol születtél?
- Seattle-ben.
- Ez furcsa, én is ott születtem. Iskolába hova jártál?
- Az Abraham Lincoln középiskolába.
- Hihetetlen, én is oda jártam.
Arra megy a pincér, az első fickó odaszól neki:
- Figyeljen csak, ilyet még nem hallott! Én és ez a fickó ugyanakkor születtünk, ugyanott, sőt még iskolába is egy helyre jártunk!
A pincér bólogat, majd visszamegy a pult mögé. Kérdi a csapos:
- Mi újság?

- Á, csak a szokásos, a Johnson ikrek már megint holtrészegek.

571 pont

Érdekes válaszok

Az alábbiak mindegyike az amerikai gyámügyi hatóság nyomtatványain
szereplő válasz, amit a gyerek apjára vonatkozó kérdésre írtak be az anyák:Az ikreim apjának személyét illetően: az “A” gyerek apja: [itt a név
állt]. A “B” gyerek apjának személyében nem vagyok egészen biztos, de azt hiszem, ugyanazon az éjszakán történhetett a dolog.A gyermekem apjának személyében nem vagyok biztos, mert éppen egy
ablakon hajoltam ki, amikor megtörtént az eset. Viszont tudok adni egy listát a szoba jöhető személyekről, ha az segít.Nem tudom a kislányom apjának a nevét. Egy buliban fogant meg [a cím
és az időpont megadva] ahol egy férfival közösültem óvszer nélkül. Arra emlékszem, hogy eszméletlenül jó volt vele. Ha meg tudják keresni a fickót, elküldenék nekem a telefonszámát? Köszönöm.Nem tudom a lányom apjának a nevét. BMW-je volt, az ajtókárpitot véletlenül kilyukasztottam a cipősarkammal. Talán kapcsolatba léphetnének a környékbeli BMW szervizekkel és megtalálhatnák a pasit, ha kicseréltette a kárpitot.Soha nem volt nemi kapcsolatom férfival. Éppen a Pápától várok egy levelet, amiben megerősítik, hogy a fiam szeplőtlen fogantatással
született és ő Jézus Krisztus.[Név megadva] a gyermekem apja. Ha elkapják, megkérdeznék tőle, mit csinált az AC/DC lemezemmel?Nem mondhatom meg a gyermekem apjának nevét, mivel ha megszűnik az
inkognitója, összeomlik a brit gazdaság. Most itt vergődök, mert szeretnék önöknek igazat mondani és a hazámnak is segíteni. Kérem, adjanak tanácsot!Nem tudom ki a gyermek apja, mivel nekem minden kiskatona egyforma. De az egészen biztos, hogy zöld dzsekije volt.

603 pont

Javaslat

Mórickáéknál ikertestvérek születnek. Az esti fürdetésnél az egyik baba ordít, a másik szép csendben tűri, hogy mosdassák.
- Mama, szerintem ezt a halkabbikat tartsuk meg!

896 pont

Kosztolányi Dezső tér

Egy ikerpárt örökbe adnak, de nem egy, hanem két különböző családhoz kerülnek.
A szerencsésebb a jómódú, iskolázott Lányi családhoz, belőle mérnök lesz, míg a szerencsétlenebb a kevésbé iskolázott Zsőtér családhozz, így belőle egyszerű melós lesz.
Az élet úgy hozza, hogy egy vállalathoz kerülnek, de mivel Lányi mérnök úr mindig elegánsan, öltönyben mutatkozik, Zsőtér pedig koszos melós ruhában és ápolatlanul, senkinek nem tűnik fel a hasonlóság.
Mígnem egyszer tűz üt ki a vállalatnál és mindenki váll-váll mellett küzd a lángok megfékeztésén.
Amikor eloltják a tüzet, mindenki kormos, piszkos.
És csak ekkor tűnik fel, hogy a
kosztol Lányi de Zsőtér lett...

288 pont

Ikrek

- Hallom a feleségednek van egy iker nővére.
- Igen.
- És egy lakásban éltek vele?
- Igen.
- És nem szoktad összetéveszteni őket egymással.
- De, néha előfordul...
- És honnan tudod, hogy épp összekeverted őket?
- A sógornőm meg szokta köszöni utána.

319 pont

Ikrek

Este anya bemegy az ikrek szobájába. Látja, hogy egyik gyereke bömböl, a másik meg hangosan hahotázik.
- Mi történt? - kérdezi az anyjuk kétségbeesve.
- Semmi! - feleli a nevető gyerek. - Csak a nagyi őt kétszer fürdette meg, engem meg egyszer se!

801 pont

Vicc egyveleg

Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testű, sörfőzde-tulajdonos, marihuána-termesztő szupermodell ismeretségét, ingyenes koncertjegyekre való jogosultság és új tapasztalatokra nyitott lány ikertestvér előny!

Kisasszony, olyan bódító az illata. Mit ivott ma?

Családi és személyi szolgáltatások terén piacvezető világcég, területi képviselőt keres. Jó kommunikációs készség és alapfokú latin nyelvtudás szükséges. A jelentkezésre kérjük ráírni: "plébános".

708 pont
1 2 3 4 5 6...