Autószerelő viccek

Szerelő

Az autószerelőnek panaszkodik a tulajdonos:
- Ha kanyarodom, mindenféle furcsa koppanás hallatszik a kocsi hátuljából.
A szerelő megy egy próbakört, és tényleg hallja a furcsa hangot. Ha balra kanyarodik, akkor a jobb oldalról, ha jobbra kanyarodik, a bal oldalról. Felnyitja a csomagtartót, majd visszaviszi az autót a tulajnak:
- Szerintem meg fog szűnni a kopogás, ha kiveszi a csomagtartóból a tekegolyót.

828 pont

Kitalált történet

Egyszer eladó volt egy Mazda 323 Sedan 1 millió forintért tele extrákkal. Mindenki azt nézte, szép kocsi volt. Rengeteg jelentkező volt rá, hogy megveszi, de mikor kiderült, hogy Amerikai (drágább szerelés, messzebbről, nehezebben beszerezhető/beszerelhető alkatrészek) mindenki eltünt. A tulajdonos csak sírt és sírt, mire egy ember odatotyog:
-Elviszem a kocsit 10000Ft-t a roncstelepre. A férfi elkergette. Azóta nem kapott ennél jobb ajánlatot. De a férfi nem hagyta magát. Elment az autószerelőhöz, hogy megkérdezze, mit csináljon vele. Az autószerelő:
-Ha gondolja 100000Ft-t elviszem a loncstelepre, vagy tartsa meg, amíg bírja anyagilag, esetleg versenyezzen vele, nembaj, ha tönkremegy.
A férfi mit tehetett, elment versenyezni.
Ott egy férfi meglátta a kocsiját és megvette tőle 100000Ft-t. Egyhónap múlva a férfi kapott egy számlát:
-200000Ft-t, mert egy tolvajjal üzletelt. Bírság.
Azóta bánja a férfi, miért nem adta el a kocsiját -10000Ft-t.

623 pont

Rendőr logika

Egy rendőr véletlen bezárja a kocsiba a kulcsot. Rémülten rohan a közelben levő autószerelő műhelybe tanácsot kérni.
A szerelő elmagyarázza neki, hogy a résnyire nyitott ablakon keresztül belógatott kampós végű drótdarabbal remekül fel lehet húzni a pöcköt.
Pár perc múlva a szerelő kimegy, megnézni hogy halad a rendőr, de meglepetésére hatalmas csődületet talál, mindenki a hasát fogja a röhögéstől. Megkérdezi az egyiket, min röhögnek:
- Nem fogja elhinni! Egy rendőr bezárta a kulcsát a kocsijába, és most egy kampós végű bottal próbálja kinyitni, a társa meg bentről segít neki: "Most kicsit jobbra, még jobbra..."

1 077 pont
1 2 3 4 5 6...