Műtét

Súlyos műtét után a beteg ébredezik. Egy ismerős arc hajlik fölé.
- Doktor úr, hogyan sikerült a műtétem?
- A műtét nem sikerült valami jól, de én nem az orvosa vagyok, hanem Szent Péter!

857 pont

További viccek:

A gyereknemzés

Nyelvismeret
(Csak angolosoknak!!!)

Egy házaspárnak problémái vannak a gyereknemzéssel.Elhatározzák hogy felkeresnek egy amerikai specialistát.Csak egy gondjuk van:nem tudnak angolul.Végül is elmennek hozzá,a specialista pedig félreérthetetlen gesztusokkal adja értésükre,hogy látni akarja,hogyan csinálják a "dolgot".Először vonakodnak,de a spedialista érti a dolgát,szakszerű biztatására hamar belelendülnek a mutatványba.Néhány perc múlva "stop"-ot vezényel a doki,visszavonul irodájába és felír egy receptet.Ahogy haza ér a házaspár első útjuk a patikához vezet,hogy kiváltsák a Trytheoderhol nevű csodaszert."Hogy micsodát?" - kérdi a patikusnő."hát Tryoderhol,ez áll a recepten"válaszolják - válaszolják."megnézhetem azt a receptet?" - kérdi a patikusnő. - Ó igen, már látom.Nem jól olvasták el.Itt ez áll: Try the other hole...

Apa

Egy mama panaszkodik a barátnőjének:
- Borzasztó, a lányomat elcsábították.
- És mit csinálsz most?
- Kutatom az apát.
- És még nincs meg?
- Három már meg van.

Tequila

- Mi a különbség egy ronda és egy gyönyörű nő között?
- ???
- Egy üveg tequila.

Férjjelölt

Két nő üldögél a presszó teraszán. Elsétál előttük egy jól öltözött, aranycsíptetős, szivarozó öregúr. Az egyik nő megjegyzi:
- Látod, egy ilyentől szívesen elválnék!

Vendégségben illik viselkedni

Vendégségben kérdi az egyik vendégtől a háziasszony:- Hány szelet süteményt adhatok?
- Egyet kérek – mondja a vendég.
- Ugyan már, nem kell udvariaskodni! – nógatja a háziasszony.
- Rendben, akkor egy szeletet adjál, te hülye tehén!

Fogorvosnál

Szőke nő a fogorvosnál:

- Kérem, nyissa ki a száját... jaj, édesem, de ne térdeljen le..

Mózes népével menekül az egyiptomi...

Mózes népével menekül az egyiptomi hadsereg elõl, amikor odaérnek a tengerhez. Mivel az üldözõk már közel járnak, Mózes összehívja legjobb embereit.
- Az üldözõ hadsereg a nyomunkban van - mondja nekik - és az utunkat egy tenger állja el. Ha valakinek van valami ötlete, akkor mondja gyorsan!
- Nos, én azt javasolnám, hogy készítsünk egy hidat - mondja a szárazföldi hadsereg vezére. - Ám sajnos arra most már nincs idõnk.
- Ha építenénk néhány tutajt, azzal át tudnánk evickélni - mondja a tengeri flotta parancsnoka. - De a nyomunkban vannak az egyiptomiak, így már nincs idõnk tutajt építeni.
Ekkor jelentkezik Mózes PR menedzsere:
- Nos, uram, ötletem nekem sincs, de ha sikerül valami megoldást találni a problémára, két vagy három oldalt lefoglalok neki az Ótestamentumban.

Kívánság

Robin Hood a halálos ágyán magához hívatta Little John-t, és megmondta neki, az az utolsó kívánsága, hogy még egyszer lőhessen az íjával, és ott temessék el, ahol a nyílvessző leesik.
Így temették Robin Hood-ot a szekrény tetejére...