Mi újság az őserdőben

Lepusztult, neandervölgyi kinézetű egyetemista szállt fel a 7-es buszra. A sofőr nagyon menő akart lenni, és kiszólt a tolóajtón, jó hangosan:
- Mi újság az őserdőben, öreg?
A válasz gyors és meglepő volt:
- Anyád nem üzent semmit!

994 pont

További viccek:

Két autó összeütközik. A tûzoltók...

Két autó összeütközik. A tûzoltók hamarosan a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autókba szorultak mentését.
- Uram, súlyos a sérülése? - kérdi az egyik tûzoltó a sofõrtõl.
- Nem tudom, még nem beszéltem az ügyvédemmel - válaszolja a sofõr.

Batu kán

- Miért nem origamizott Batu Kán?
- ???
- Mert nem hajt a tatár.

Térden csúszva

Kovács dicsekszik a kocsmában a barátjának:
- Nálunk otthon mindenki tisztában van vele, hogy én hordom a nadrágot. Tegnap is a feleségem térden csúszva jött felém...
- És mit mondott?
- Azt, hogy "Dezső, gyere ki az ágy alól!"

Hangszerjáték

- Te milyen hangszeren tudsz játszani?
- Mindegyiken, kivéve a cimbalmot.
- Miért?
- Mert ott beesik a húrok közzé a kártyalap.

Nővérke

- Nővérke! Hagy adjak egy csókot magának!
- Nem lehet!
- De nővérke! Hagy adjak egy csókot!
- Nem lehet! Már az is szabályellenes, hogy meztelenül fekszünk egymáson az ágyban!

Sietősen

2001 május 30, Oregon - Egy Ismael nevű férfi balesetet szenvedett, melynek kövtkeztében egy 7500 volt-os elektromos kábel a teherautója tetejére zuhant. Mivel sietős dolga lehetett, metszőollót ragadott, és azzal kezdte nyirbálni a kábelt. Füstölgő maradványaira nem sokkal később találtak rá, Darwin díját örökösei vették át.

Kártyaparti

A medve, a róka és a nyuszika kártyáznak az erdő szélén. Megszólal a medve:
- Ha még egyszer észreveszem, hogy valaki csalni próbál, beverem a vörös pofáját!

Egy életrevaló program

Programcsere. Ez lett belőle...:-))))

Barátnő 1.0
Kérdés a technical support-hoz:

Kérdés: Tavaly a Barátnő 1.0-mat Feleség 1.0 - ra fejlesztettem és az új program váratlanul elindította a "gyerek process"-t, amelynek rendkívül nagy a tár- és erőforrásigénye. A termékismertetőben nem esik szó erről a jelenségről. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba is beinstallálja saját magát és már a rendszerindításkor betöltődik. A különböző programok, úgy mint Éjszakaipóker 10.3 és Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indításukkor a rendszer összeomlik. Úgy tűnik, nem is tudom kiiktatni rendszeremből a Feleség 1.0-t. Gondolkoztam a Barátnő 1.0-ra való visszatérésen, de az UNINSTALL nem működik. Tudnának segíteni?

Válasz: Kedves felhasználó, ez nagyon általános probléma.
Sokan fejlesztik Barátnő 1.0-jukat Feleség 1.0-ra, gondolván, hogy ez pusztán szórakoztató segédprogram (nem tökéletes fordítás - a szerk.). Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszer, így arra tervezték, hogy mindent ő futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával! A Feleség 1.0 későbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erőforrások sérülésével járhat. Néhányan megpróbálták installálni a Barátnő 2.0-t ill. a Feleség 2.0-t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnő 1.0-t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 működésével egyidőben. Sajnos a Feleség 1.0 érzékeli a Barátnő 1.0-t és ez összeütközést okoz, amely a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerűbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnőt használja. A Barátnő 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek egymással és együtt is futtathatók.

Felhasználó 2 észrevételei:
Én mint már 5 éve sikeres Feleség 1.0 felhasználó, ezennel közzéteszem észrevételeimet.
Először is néhány gondolat az F1.0-ról:
1. Az F1.0 önhatványozó rendszer. Ahogy vezérlést kap egy konfigurációban, azonnal sokszorozni kezdi magát, míg a rendelkezésre álló erőforrásokat teljesen fel nem használja.
2. A gyári specifikáció szerinti előnyök (csakúgy mint a M$ szoftvereknél) gyakorlatban már nem mutatkoznak.
3. Az F1.0 nem támogat semmilyen alkalmazást. Az ön által említett hibajelenségek nálam is azonnal jelentkeztek, amint az upgrade megtörtént B1.0-ról F1.0-ra. Viszont én nem nyugodtam bele a problémákba, így fejlesztőmunkába kezdtem. A hosszas fejlesztés eredményeként megszületett az első patch, amely egyszerűen a Balta1.0 nevet kapta. Ennek segítségével már a kezdeti időszakban hatékonyan lehetett kilépni a crashgyanús szituációkból. Az F1.0 rendszerben eltöltött több esztendő azonban sokkal kifinomultabb eszközök alkalmazását is lehetővé tette. Megfigyeléseim szerint az F1.0 rendkívül érzékeny az erőforrások közül a Z$ETON-ra. A Z$ETON elérésének szabályzásával eredményesen lehet korlátozni az F1.0 működését. Megfelelő Z$-kontrollal egész használhatóvá lehet tenni az F1.0-át.