Nyaralás

Kovács úr bemegy a kedvenc utazási irodájába, és így szól a tulajhoz:
- Nyaralásról lenne szó, de most valami mást szeretnék, mint eddig!
- Igen? És mire gondoltál?
- Emlékszel, amikor pár éve Hawaii-t ajánlottad, és a feleségem terhes lett közben?
- Igen.
- És azt, amikor a Bermudákra beszéltél rá, és a feleségem teherbe esett alatta?
- Igen, arra is.
- Na, most valami olcsóbbat ajánlj, hogy őt is magammal vihessem…

1 044 pont

További viccek:

Zimbabwe

Egyszer Mugabe elnök baráti látogatást tett egy szomszédos afrikai országban. Mikor megérkezett a repülőtérre, az ország tengerészeti minisztere fogadta. Ezen Mugabe nagyon elcsodálkozott, hiszen az országnak nincs is tengerpartja, így tengerészete sem. A hivatalos fogadáson aztán megkérdezte az ország elnökét:
- Bocsásson meg, de minek egy olyan országnak tengerészeti miniszter, amelynek még tengerpartja sincsen?
Mire a válasz:
- Miért ne, Önnek is van pénzügyminisztere...

Levél egy összetört asszonytól

"Drága Bélám!
Egy percre se tudtam lehunyni a szemem, amióta elváltunk. Bocsáss meg nekem! Minden nap csak szenvedés nélküled. Ostoba voltam, mikor azt hittem, hogy mások jobbak lehetnek nálad. Rá kellett jönnöm, hogy még mindig téged szeretlek. Gyere vissza hozzám!
Szerető feleséged:
Mónika
U.i:Gratulálok a lottó ötösödhöz!"

A szex olyan, mint a billiárd.. Van: - dákó -

A szex olyan, mint a billiárd..
Van: - dákó - golyó - lyuk, és a fehérnek nem szabad a lyukba mennie ..
:)

A vécéülőke-probléma

A nők mindig nyaggatják a férfiakat, hogy hajtsák le maguk után a vécéülőkét. Lássuk a matematikai analízist, hogy mi lenne a legigazságosabb.
Tételezzünk föl egy olyan a háztartást, amiben 1 nő és 1 férfi él. Naponta mindketten 1-szer intézik a nagydolgukat és 4-szer a kicsit.
Ha mindenki úgy hagyja maga után az ülőkét, ahogy használta, akkor 6-szor lehajtva marad, 4-szer fölhajtva. A nőknek az esetek 100 %-ban
lehajtva kell, ezért nekik 60 % az esélyük, hogy számukra kedvezően találják. A férfiaknak ha nagydolgot végezni mennek ki, szintén 60 % az esélye, hogy jól találják, míg ha kicsit, csak 40. Ez utóbbit 4-szeres súllyal kell számítani, így nekik ( 4x0,40 1x0,60 ) / 5 = 44 % az esély a kedvező helyzetre.
Ezt a 44 : 60 arányú igazságtalanságot úgy lehet megszüntetni, ha a férfiak mindig úgy hagyják az ülőkét, ahogy használták, a nők pedig naponta 1-szer felhajtják maguk után.
Ekkor a napi 10 vécéhasználat után az esetek megegyező részében marad felhajtva és lehajtva. Ekkor a nőknek 50 % az esélyük a kedvező helyzetre, a férfiaknak ( 4x0,50 1x0,50) / 5 = 50 %.

Az eredmény érvényes minden olyan családra, ahol megegyezik a - vécét használó - nők és a férfiak száma.

Humanitás

- Mit csinálsz, ha azt látod, hogy anyósod fájdalmában a földön fetreng?
- Belelősz még egyet.

Feminista kongresszus

A nők feminista kongresszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztják élményeiket. Először az amerikai nő megy fel, és elkezdi:
- Hát az úgy volt, hogy jött haza a férjem, Charles, és követelte, hogy vasaljam ki az ingjeit! Én pedig mondtam neki, kedvesem van kezed, megfogod a vasalót és szépen kivasalsz! Hát első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, de a harmadik nap Charles vasalt, mint a kisangyal.
Nagy taps, nők ujjonganak a teremben. Másodjára a francia nő megy fel, és kezdi:
- Velem ugyanez történt meg, a férjem, Jean követelte, hogy mossak ki azonnal, én pedig mondtam, szépen pakolj be mindent a mosógépbe, és moss ki!! Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de harmadik nap Jean mosott!
Újra nagy taps... Utoljára a Manci néni lép fel az emelvényre, és elkezdi:
- Hát az én Pistám egyik nap hazajött, az asztalra csapott, hogy vacsorát kér, de izibe! Én meg mondtam, Fiam, nem vagy béna, megfogod a kést, megpucolod a krumplit, és szépen megfőzöl! Hát első nap nem láttam, semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap a bal szememre már láttam...

Főnök

A főnökömet annyira utálja mindenki, hogy még a saját árnyéka se hajlandó követni.

A feleség odabújik a férjhez, és azt mondja

A feleség odabújik a férjhez, és azt mondja neki:
- Drágám, súgj valami állati mocskosat a fülembe.
- Konyha...