Család

Kohn és Grün találkozik. Megszólal Grün:
- Rég nem láttalak! Mi újság? Hogy van a család?
- A legidősebb lányom elkelt, a másodikat is lefoglalták, szerencsére már csak egy maradt raktáron.

956 pont

További viccek:

Kaszinó

A szerencsejátékosok között egyre nagyobb számban előforduló szívinfarktus veszélye miatt ma a legmenőbb kaszinókban van defibrillátor. Ezek számítógép-vezérlésű, modern berendezések, melyek automatikusan a megfelelő mértékű elektromos áramütést adják az infarktusos betegnek, megmentve ezzel ez életét. Ez a szolgáltatás mindenkinek jár, aki egy elsőosztályú kaszinóba megy.
Mit kaphat az ember egy külvárosi kis kaszinóban? Végighúzzák a szőnyegen, aztán a hüvelykujját hozzáérintik az ajtókilincshez.

Tanulás

Tanulok, mert a tanulásba fektetett energia meghozza a gyümölcsét... és mint tudjuk: a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

-Milyen a cigány vámpír??-Kilopja a vasat a

-Milyen a cigány vámpír??
-Kilopja a vasat a véredből.

Megértő egy főnök

Egy fickó két órával később érkezik a munkahelyére. A főnöke azonnal behívatja, hogy megtudja az okát a szokatlanul nagy késésnek.
- Ne haragudjon uram, tudja a feleségem ma reggel jelentette be nekem, hogy gyermeket vár.
Mire a főnök:
- Jól van. És kire gyanakszik?

Madárinfluenza

A madárinfluenza nagyon régi dolog. Hisz tudjuk a békegalamb sosem volt egészséges.

Paraszt

- Hogy hívják a jóképű parasztot?
- Fizi Miska.

Pistike és a haverja elmennek...

Pistike és a haverja elmennek jósoltatni. Először bemennek egy tenyérjóshoz. Az nézegeti a tenyerüket, de Pistikéék meg sem várva az eredményt, hangosan röhögve távoznak. Másodikként egy kártyajóshoz mennek. Az éppen csak elkezdi kirakni a kártyákat az asztalra, de a két srác ismét röhögve távozik. Harmadikként egy üveggömbből jósoló öregasszonyhoz térnek be. Megy a nagy hókuszpókusz, feketemacska, füst meg minden, de a vendégek ismételten röhögéstől fuldokolva hagyják el a jósdát. Odakint Pistike odafordul a barátjához, és azt mondja:
- Na, ma megint jósokat nevettünk...

Két kígyó megy a sivatagban.Melyik a

Két kígyó megy a sivatagban.
Melyik a bokszoló?
A Bal boa.