Dada

Kiss úr egy hatalmas rózsacsokorral állít be a kórházba, ahol a felesége épp egy gyermeknek adott életet. Örömittasan felesége nyakába borul. Ezalatt a nővérke elsiet, hogy behozza nekik a babát. Azonban amint Kiss úr meglátja a gyermeket, elfehéredik: "de hát ez fekete!" "Ne ijedj meg!" kiáltja az asszony; "nem úgy van, ahogy esetleg gondolod!Egyszerűen túl kevés volt a tejem, hogy megetessem a bébit, ezért mellém adtak egy fekete dadát, hogy ő etesse meg a kicsit. És ennek most ez a hatása, amit látsz. De majd idővel megoldódik a dolog...."
Amint hazaérnek, leül Kiss úr, hogy édesanyjának is elújságolja a nagy örömhírt. "Anyám,", írja, "épp most jövünk a kórházból. Végre, 8 év után utódunk született. Csak tudod, Anyám, Anna-nak nem volt elég teje, hogy a kicsit megetesse, ezért a kórház egy szinesbőrű nőt adott mellé dadának - és ez kihatott a gyerekre. Egészen fekete lett. De majd idővel megoldódik a dolog..."
"Kedves Fiam," válaszolja az anyja, "engem is hatalmas örömmel tölt el, hogy végre van egy gyermeketek. Ami a dadás dolgot illeti, arra csak azt mondhatom, hogy velem hasonlóként történt, amikor Téged a világra hoztalak. Mivel nem volt elég tejem, de volt egy tehenünk, annak a tőgyéből szívtad aztán ki a tejet. Azóta Te vagy a világ legnagyobb marhája..."

455 pont

További viccek:

Jean leugrik a boltba

-Jean, ugorjon le a boltba tejért!
- Igen uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam....

Karambol

Egy ember és egy pap karambolozik. Csodával határos módon mindketten karcolás nálkül megússzák, de a két kocsi tropára megy. Annak örömére, hogy élve megúszták, a pap elmond egy imát, az ember meg elővesz egy üveg bort a csomagtartóból. Megkérdi a papot, hogy kér-e? A pap meghúzza az üveget, és átnyújtja az emberünknek aki bedobja az üveget az erdőbe. A pap megkérdi tőle:
- Maga nem iszik?
- Nem, inkább megvárom, míg kiér a rendőrség.

Hideg

- Jaj, de vékonyan öltöztél! Nem kevés ez a nyári ruha ebben a hidegben?
- A ruha elég lenne, csak a hideg túl sok hozzá.

Almafa

Mit tennél ha egy oroszlán közeledik és csak egy alma lenne a zsebebdben, de a zsebed be van varrva?

Mivel az alma nem esik messze a fájától ezért felmászok a fára, és nagy kő esik le a szívemről, ami fejbeveri az oroszlánt.

Gyerek

Készült a Szatmári Frissújság "Humor" c. rovata alapján.

A Scotland Yardon a nyomozó jelenti a felettsének:
- Felügyelő úr, a feleségemnek az éjszaka lánya született!
- Hmm - mondja elmerengve és aktáiban elmélyülve a felügyelő. - És kire gyanakszik?

Vizsga

Hittanból vizsgázik a diák. Mondja a tanár:
- Sorolja fel a 10 parancsolatot tetszés szerinti sorrendben!
- 3, 6, 1, 8, 4, 5, 9, 2, 10, 7.

Tinta

Bemegy egy vevő a papírboltba és megkérdezi az eladótól:
- Mondja, van láthatatlan tintájuk?
- Igen, uram. Milyen színben kéri?

-Miről ismered fel az EMO-t?-Egyik szeme sír, a

-Miről ismered fel az EMO-t?
-Egyik szeme sír, a másik meg haj...