Két részeg jön ki a kocsmából:

Két részeg jön ki a kocsmából:
- Hé, komám, itt van egy folyó, te tudsz úszni?
- Naná, hogy tudok - válaszol a koma, majd ugrik egy hasast az úttestre. Nagyot nyekken és hátraszól a komájának:
- Gyere nyugodtan, be van fagyva!

744 pont

További viccek:

- Hogy hívják a kínai wc pucoló...

- Hogy hívják a kínai wc pucoló macskáját?
- Osonafoson.

Három légy

A legyek fociznak az asztalon, és az egyik elmegy vécére. Mikor visszajön, látja, hogy a többiek görcsbe rándulva fekszenek az asztalon.
-Hát itt meg mi történt? -Lefújták a meccset.

Tornaórán

Szolgasorban sorakozó!

- Miért karikás az ördög szeme?

- Miért karikás az ördög szeme?
- ???
- Mert az ördög sohasem alszik.

Szívesen látott vendég

Egy ember elviszi a kutyáját az állatorvoshoz:
- Doktor úr, vágja le a kutyám farkát!
- Miért tennék ilyen szörnyűséget?
- Holnap vendégségbe jön az anyósom és nem szeretném, ha azt hinné, valaki is szívesen látja...

Diéta

A kiegyensúlyozott táplálkozás az, amikor mindkét kezemben van egy-egy tejszínhabos-csokis muffin.

A Legújabb ügynöklista:

A Legújabb ügynöklista:
Máris szomszéd:
Máris a szocialista falanszterek közé beférkõzve jelentett a lakó(elv)társakról. Kiemelt mennyiségben közölt jelentéseket egy bizonyos Mézga Gézáról, akinek már a házasságát is furcsa foltok árnyékolták. Egyelõre nem tisztázott Hufnágel István elvtárs szerepe az ügyben. Mézga Géza fia rádióján rendszeresen hallgatta a Szabad Európa adásait. Ugyanezen a rádióján kapcsolatba lépett egy idegen, és az akta lezártáig azonosítatlanul maradt rejtélyes ügynökkel, akinek fedõneve feltehetõleg MZ/X volt. Gyanús üzletekbe keveredett az üvegessel, aki hetente megfordult náluk.
Taki bácsi:
Nem túl aktív ügynök, de büszkeségünk a Lada reklámarca. Jelentéseiben gyakran beszámolt arról, hogy Vágási Feri néha hamis ezrest adott neki taxizás után, amit a nyomdában csináltatott. Jelentései szerint Etus a kerámiáiba néha elrejtette Virág doktor kioperált manduláit, amit aztán új pácienseknek továbbított. Mágenheim doktor rendszeresen illegális hajnövesztõ kísérleteknek vetette alá magát a kórházban, ráadásul éjszakánként mûtéteket végzett egy bizonyos Gábor Gábor hajszalonjában, aminek kulcsát felesége bocsátotta rendelkezésére.
Ötvös Csöpi:
Ötvös Csöpi a falból úri sportnak, a vitorlázásnak hódoló, a rendõrségbe Kardos doktoron keresztül beépülõ Csöpi Piedone fedõnéven jelentett egyházi ügynökkapcsolatai révén a Pogány Madonnáról és a balatoni diszkók testhezálló csíkos pólós vendégeirõl. Precíz jelentéseiért cserébe elnézték neki, hogy olasz licenszre feltûnõen sokat forgolódik kisgyerekek közt. Pályája csúcsán hamis százdollárosok terjesztõi hálózatának lebuktatásával sikerült megakadályoznia a dolgozó nép hatalmának imperialisták általi szétzüllesztését, ezért jutalomból még forgathatott néhány filmet kedvenc tavunk, a Magyar Tenger partján.
Törpapa:
Törpapa töpörödött törpördög. A beépülés megkívánta vörösbõl kékké törpösítését. Aprajafalva irányítójaként a betolakodó Hókuszpóktól és mutáns beszélõ macskájáról küldött jelentéseket. Dulifuli gyakran tett a rendszert bíráló megjegyzéseket, és Törpapa fényképes beszámolója alapján kiderült, hogy mellkasán apró Nagy Feró tetoválás van. Sztahanovista törekvéseinket Lusti jelentõsen visszaszorította, ezért tervben van eltörpösítése az útból.
Ursula nõvér:
Ursula nõvér az egészségügy velejéig romlott helyzetérõl tett jelentést. Megfigyelte Dr. Bubó elvtársat, aki rendszeresen védett madár tollával írta fel a recepteket, hálapénzért cserébe, amibõl aztán roppant kényelmes, többszintes odút is épített egy nyugatról importált mahagónifa törzsében. Kígyót melengetett a keblén, és gyakran munkaidõben kismértékben ittasan repült házhoz, ezzel veszélyeztetve a légköri élõvilágot. Egy ügye megoldatlan maradt. Szinkronghangjának, Columbonak a feleségérõl nem sikerült soha semmit megtudnia.
Keresztes barát:
Keresztes barát Keresztespók. Megtévesztésül kereszttel a hátán. Az alvilágból, a víz rejtélyes, mély bugyraiból szerezte információit megbízható forrásból, a hozzá gyónni járó Vízipóktól. Az utóbbi idõszakban erõsödõ szervezkedést tapasztalt a Párt a vízi világból, ezért a Központi Bizottság úgy döntött, hogy a tó zsilipeit megnyitva a jövõben a citromföldeken öntözõvízként használja azt, a halakat pedig a szovjet elvtársaknak kaviárral tálalja.
Pom-Pom:
Hogy kicsoda Pom-Pom? Fõállású ügynök a III-as fõcsoport-fõnökség keretein belül. Próbálta elhitetni magáról, hogy õt senki sem ismeri, ezen tartótisztjei jókat röhögtek. Mindenesetre a szõke nõs viccek archetípusát megtestesítõ Picurt sikerült meggyõznie, hiszen az a hajára engedte a leginkább egy szõrsapkához hasonlító leleményes ügynököt, aki így a város összes érdekes és deviáns lakóját megfigyelhette. Mindent tudott a már akkor svájci csokit csempészõ és fogyasztó Gombóc Artúr elvtárs hedonista életvitelérõl. Legtöbb jelentése a reggeli órákban készült, a fán való ringatózásáról írt öntömjénezõ beszámolói viszont használhatatlanok voltak megbízói számára.
Vackor:
Komolyan elhitték, hogy az apró, boglyos, lompos, loncsos és bozontos piszén pisze kölyökmackó csak tanulni járt az elsõ bébe? Csupán tartótisztjei tudták, hogy az õ igazi osztálya a III/III-as... Valóságshowban szereplõ unokatestvére, a Tévémaci remekül felkészítette a kémkedésre, így Demény Eszter tanítónénirõl és tíz osztálytársáról mindent megtudott a rendszer. Jelentései ma is híven mutatják be egy Kádár-korszakbeli elsõ osztály bárgyú életét. Vackor volt az egyetlen az osztályban, aki becsengetéskor sem kapott csengõfrászt. És hazament akkor jelenteni Vackor.
Róbert Gida:
Róbert Gida ügynök furfangosan rájött, hogy ha odateszi a neve mögé a "gida" szót, az erdei állatok máris közéjük valónak érzik. Igazi profiként igyekezett az események mögött maradni, ebben segítségére volt az ártatlan és naív gyermekkorú Zsebibaba, aki elrejtett egy diktafont mamája erszényében az ügyosztály számára. Fõnökei a kudarcai közé sorolták, hogy az erdõ névadójáról, Százholdas Pagonyról sosem tudta bebizonyítani, hogy valóban száz hold földbirtoka van, így a célszemély nem került fel a kuláklistára. Viszont a veszélyes munkakerülõ, mézfüggõ Micimackóról készült kiválóan használható jelentéseiért néhány év múlva felmentették a munkavégzés alól, így megúszta az elmebaj apróbb jeleivel az idegesítõ állatok közti kalandot.
Grabovsky:
Grabovsky a III/II-es ügyosztályban az Intermouse részleg hivatásos kémelhárító tisztje volt. Sosem csinált titkot abból, hogy õ a létezõ szocializmus James Bondja, ezért hamar népszerûvé vált, imádták a nõk. Még a kocsija is vörös volt. Egy szigorúan titkos amerikai kollaborációban sikerült elsõdleges ellenségeit, a háborús bûnös Fritz Teufel vezette neonáci macskák szervezetét felszámolni és tagjait hithû kommunistákká formálni. Tokiói küldetése során azonban beleszeretett egy japán származású CIA ügynöknõbe, aki a rendszer bukásának idején az imperialisták gaz táborába sodorta. Kultusza azonban máig töretlen, közvéleménykutatók szerint akár miniszterelnök is lehetne.
Tévémaci:
Õ bizony rendszeresen "köpött".

Két cigány beszélget:- Hol laksz?

Két cigány beszélget:
- Hol laksz?
- Sehol. És te?
- Veled szemben.