Bók

Egy házaspár egy elegáns étteremben üldögél a pincérre várva. A férj kedvesen megjegyzi:
- Drágám, annyira szép vagy ebben a megvilágításban...
A feleség már éppen olvadozni kezd a gyönyörtől, amikor a férfi még hozzáteszi:
- Otthonra is szereznünk kéne egy ilyen lámpát!

979 pont

További viccek:

Disznóvágás

- Hé, szomszéd! Disznót vágunk, azt elkéne egy kis segítség.
- Mi kell, kés?
- Nem, disznó!!!

Levél vidékről

Kedves Fiam!
Lassan írom ezt a levelet, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Tudatom veled, hogy elköltöztünk otthonról. Mivel egy újságban azt olvastam, hogy a legtöbb haláleset az otthontól számított 30 kilométeres sugarú körben következik be, ezért elköltöztünk a veszélyeztetett zónából. A címet sajnos nem tudom neked megírni, mivel az előttünk itt lakók elvitték az utcanév táblát és a házszámot. Azt hiszem, az új házukban is a régi címüket akarják használni. Az új ház nagyon baró, van egy jó kis mosógép is, bár azt gondolom, valami baj lehet vele. Egyrészt felülről kell beletenni a ruhát, másrészt meg amikor betesszük és meghúzzuk a fent található láncot, akkor a ruha eltűnik, és többet nem jön elő. Néhányszor próbálkoztunk vele, de alig maradt ruhánk, így abbahagytuk.
Az időjárás is jó errefelé, a múlt héten csak kétszer esett: egyszer három, utána meg négy napot. Emlékszel rá, hogy kértél egy kabátot, hogy küldjük utánad? Na, Billy Bob bácsikád szerint túl nehezek a gombok, hogy borítékban feladjuk, így levágtuk az összeset róla. Majd vard őket vissza, megtalálod a belső zsebében.
Bubba bátyád tegnap bezárta a kulcsát az autóba. Képzelheted, egy órába tellett, mire sikerült kinyitni, bár ha nem ülök éppen a hátsó ülésen, még most is nyitogatnánk. A nővérednek gyereke született a reggel, de még nem néztük meg, hogy fiú-e vagy lány, így még nem tudjuk, hogy nagybácsi vagy nagynéni lettél-e.
Sajnos tragédia is történt acsaládban: Bobby Ray bácsikád beleesett egy whiskey erjesztőkádba. A fiúk megpróbálták kihúzni belőle, de olyan hevesen ellenkezett, hogy visszacsúszott és megfulladt. Nemrégiben hamvasztották, három napig égett szegény.

Üdvözöl:
Apád.

Átdobni a kerítésen

- Mi az: sárga és nehéz átdobni a kerítésen?
- ???
- Villamos.

Séta

- Képzeld anyu! Leszoktattam a nagymamit a körömrágásról!
- Nahát Móricka! Hogy csináltad?
- Eldugtam a protézisét!

Golfozzunk

Angol hajótöröttek unatkoznak egy lakatlan szigeten. - Golfozzunk! - mondja az egyik - Nem kell hozzá más, csak egy ütő, egy labda és egy lyuk. Nekem van egy ütőm.- Nekem van egy labdám - így a másik.
Mire a harmadik: - Én inkább nem játszom.

Halak

Két hal beszélget a tóban:
- Vigyázz! - mondja a nagyobbik. - Az ott egy horog. Nehogy bekapd!
- Miért? - kérdezi a kis hal.
- Két okból. - válaszolja a nagy - Az egyik, hogy ha bekapod, akkor kihalásznak, megpucolnak, megsütnek és megesznek.
- Nagyon köszönöm - hálálkodik a kis hal - megmentetted az életemet. És mi a másik ok?
- Az, hogy én akarlak megenni!

- Milyen az alkoholista triatlon?

- Milyen az alkoholista triatlon?
- Sprint a kocsmába, ott súlyemelés, majd talajtorna hazáig.

Folyópart

Egy szőke nő sétál egy városban. Egyszercsak elér egy folyóparthoz, de sehol nem talál hidat. Megy a folyó mentén, mire a másik parton meglát egy másik szőke nőt. És átkiabál:
- Hahóóó! Hogyan lehet átjutni a másik partra?
Mire a válasz.
- Dehát már ott vagy!