Jelmez

Egy férfi Ádámnak akar öltözni a farsangon. Bemegy a jelmezkölcsönzőbe.
Mondja az eladónak:
- Kérnék szépen egy fügefalevelet!
Odaadja neki az eladó, a férfi bemegy a próbafülkébe, felpróbálja, és kikiált, hogy:
- Ez kicsi!
Az eladó bead egy nagyobbat, a férfi felpróbálja, és kikiált, hogy ez is kicsi. Az eladó mérgesen bead még egyet.
A férfi megint kikiált :
- Elnézést, még mindig kicsi. Az eladó dühösen bekiált a férfinek, hogy akkor ne legyen Ádám a farsangon, hanem tegye a fülébe a farkát, és legyen benzinkút.

383 pont

További viccek:

Ima

Egy férfi dicsekszik a haverjának:
- Képzeld, a feleségem Istennek tart engem!
- Ez marhaság! Miből gondolod?
- Teljesen egyértelmű. Valahányszor éjszaka hozzábújok, mindig azt mondja: "Úristen!"

Csak természetesen!

A múltkor azt mondta egy csaj, hogy azért vegetáriánus, hogy természetesen éljen.

Erre mondtam neki, hogy akkor élne természetesen, ha Afrikában élne, nem hordana ruházatot, nem sminkelné magát, nem lennének tetkói és ékszerei, nem festené a haját, 30 éves korára cseppkőszerűen lógnának a mellei, főleg növényeket enne, néha kiegészítve nyers hússal, rovarokkal és csigákkal, életében összesen kb. tízszer szeretkezne (vagyis párosodna), a társaival kurkásznák egymást, az első időskori nyavalyákba belehalna, soha semmilyen orvost nem látna, nem szedne gyógyszereket, nem inna kávét, életében összesen úgy 20-szor fürdene, sose vágná vagy igazítaná a haját vagy más szőrzetét, sose törölné ki a hátsóját, sose vágna körmöt, sose mosna fogat, sose tenné a kezét a szája elé, mikor tüsszent vagy ásít, egyedül szülne és a gyerekei jó része csak pár hónapig élne, nem olvasna könyveket és magazinokat, nem rágózna, növényeken és botokon kívül semmilyen más eszközt nem használna, sose kapna oltást, leveleken aludna takaró nélkül, esőben nem kezdene el pánikszerűen rohanni, hogy "Úristen, megázok!", sose menne boltba, főleg nem ruhaboltba, sose látna pénzt, zsebek és táska hiányában sose lenne nála semmi, egész életében minden nap reggel 4-kor kelne és este 8-kor menne aludni, a csoportjának alfahímje bármikor magáévá tehetné, persze fogamzásgátlás és óvszer nélkül, nem tudná az ábécét, csak úgy vérezne, egész életét éberen töltené ragadozókat keresve, csak folyókból és tavakból inna, sose tévézne, mobilozna vagy számítógépezne, nem olvasna horoszkópokat vagy recepteket, nem fordulhatna orvoshoz, gyógyszerekhez vagy elsősegélydobozhoz bármi is történne vele vagy a gyerekeivel, sose látna és használna épületeket, autókat vagy repülőket, naponta nem több ezer embert látna, hanem csak pár tucatot, sose járna aszfalton, sose inna pohárból, nem lennének tartalékai, nem gyűjtene tárgyi emlékeket, kiskorában játékok hiányában csak a többiekkel játszana, közért helyett fáradságosan kéne összeszednie mindent és sose látná magát igazi tükörben vagy fényképen.

Erre azt felelte, hülyeségeket beszélek, ő így is természetes, majd írt egy SMS-t valakinek.

Egy amerikai zsidó üzletember elküldte...

Egy amerikai zsidó üzletember elküldte fiát Izraelbe egy évre, hogy kicsit magáévá tegye a kultúrát. Amikor a fia hazatért azt mondta:
- Apa, nagyon jól éreztem magam Izraelben. Ja, egyébként meg keresztény lettem.
- Ó, ne! - mondta az apa. - Mit tettem? - eztán elment legjobb barátjához és elmesélte problémáját.
- Ike, - mondta - elküldtem a fiamat Izraelbe, erre õ meg keresztény lett. Mit tegyek?
- Érdekes, amit mondasz - felelt Ike, - én is elküldtem a fiamat Izraelbe és õ is keresztényként jött haza. Talán kérdezzük meg a rabbit.
Elmondták hát a problémájukat a rabbinak.
- Érdekes, amit mondtok - én is elküldtem a fiamat Izraelbe, és õ is keresztény lett. Vajon mi történik a fiainkkal?
Ezután imádkoztak Istenhez a fiaikért, és kérték, mutassa meg nekik, mit tegyenek. Amint befejezték az imát, egy zengõ hang szólalt meg odafentrõl:
- Érdekes, amit mondtok - mondta a hang - Én is elküldtem a fiamat Izraelbe...

Próba

Egy kiskatonát behív az őrmester az irodába:
- Nincsen gépírónk. Arra gondoltam, adok magának egy próbamunkát, és ha jól csinálja, lehetne az új gépíró.
Azzal a kezébe nyom egy üres lapot, egy levelet, majd az íróasztalra mutat, ahol egy írógép és egy számológép áll.
A kiskatona nagy buzgón hozzáfog a munkához. Egy ujjal lepötyögi a levelet, amikor kész átolvassa, és látja, hogy tele van hibával. Odaadja az őrmesternek, az pedig rögtön közli:
- Nos, rendben. Akkor holnap reggel 8-kor jelentkezzen itt az irodában munkára.
- De nem is olvassa el, őrmester úr, a próbát?
- A próbán már akkor megfelelt, amikor nem a számológéphez ült, hanem az írógéphez.

Beduin

Megy a beduin a sivatagban, nagyon elfárad és betér egy tevekölcsönzőbe. Mondja neki az eladó, hogy ez a teve nagyon különleges állat. Három vezényszót ismer. Ha azt mondják neki, hogy HU, akkor cammog, ha azt, hogy HUUU, akkor elkezd vágtatni, és ha azt mondják neki, hogy ABRAKADABRA, akkor megáll. A beduin megörül, felpattan rá, és a fülébe súgja, hogy HU. De meleg van és sietni akar, ezért elkiáltja magát, hogy HUUU. Vágtatnak, vágtatnak, egyszer csak egy nagy szakadék tárul eléjük, és a beduinnak nem jut az eszébe, hogyan kell megállítania a tevét. Az utolsó pillanatban elkiáltja magát, hogy ABRAKADABRA, és a szakadék szélén lefékeznek. Ekkor izzadt homlokát törölve nagyot sóhajt: HUUU!!!!!!!!!!!

Fenyegetés

- Vigyázz, mert kettétörlek, mint postás a CD-mellékletet!

WC

- Mi a WC-központ neve?
- Budi-Building.

Vas

- Mi történik a vassal, ha kirakják a levegőre?
- ???
- Elviszik a cigányok.