A csavargó

Egy csavargó bekopogtat egy családi házba. Nem válaszol senki, de a fény láttán felbátorodik és benyit. A család az asztalnál ül és épp vacsorázik anya, apa és két siheder lányuk. Mint minden tisztes csavargó köszön és megkérdezi hogy kaphat e valamit inni. Nem szól senki semmit, de nem is ellenkeznek, tehát kiszolgálja magát. - Nő is kéne! - Kap az alkalmon a csákó. Nem tiltakoznak, tehát fölvágja az asszonyt az asztalra és megkínálja a lompossal. Már éppen gombolkozik mikor vérszemet kap. - A kislánykákat is kipróbálnám. - Senki nem tiltakozik tehát neki esik a lánykáknak. Már épp indulna mikor: - Na jó, te se maradj ki a jóbol! - Szól az apának.
- Azt már mégse kéne! - Horkan föl az apa.
Az asztalnál ülő lányok felörülnek:
-Te szólaltál meg először, te viszed ki a szemetet!

333 pont

További viccek:

Hegy

A szöszi a barátjával kirándul. Amikor egy szakadékhoz érnek, a fiú így szól:
- Hú, de meredek!
- Jajj, de jó! Hadd fogjam meg!

Pápa

A pápa New Yorkba érkezik. Este a limuzinjához kísérik, ahol a helyi sofőr áll és cigizik.- Mondd, fiam – kérdezi a pápa -, vezethetnék egy kicsit? Otthon sohasem hagynak!A sofőr gondolkodik. Elvehetik a jogsim, ugrik az állásom – de hát ez itt a pápa, elég befolyásos pali, csak nem lesz gond!A sofőr beül hátra, tölt egy italt, indulnak. A pápa egyre gyorsabban vezet, a Fifth Avenue-n 105 mérföldes sebességgel száguld.- Lassabban, Szentséged! – szól a sofőr -, baj lesz!!Hátulról sziréna, rendőrautó. A sofőr izzad. Látja magát munkanélküliként.A pápa megáll, a rendőr benéz a kocsiba, majd visszarohan a járőrautóhoz:- Központ, 311-es kéri a rendőrfőnököt!!!- Főnök a vonalban.- Limuzin 105 mérfölddel a Fifth Avenue-n!- Fogja el!- Főnök, nagy ember ez a hátsó ülésen.. Baj lesz!- Ki az, a polgármester?- Nem.- A kormányzó??- Nem!- Az Elnök???- Nem! Szerintem Isten!- Füvezett, 311-es?- Nem, főnök, de hátul iszik a pali és a pápa a sofőrje!!!!!-

A 98 éves Sára néni megnyeri a lottóötöst,

A 98 éves Sára néni megnyeri a lottóötöst, ez alkalomból kivonul az RTL Klub, TV2, ATV, szóval mindenki…Élő adás, megkérdezik az öreglányt mégis mire költ 2 milliárd forintot? - 10% az unokáknak, 10% a gyerekeknek,10% a zsinagógának, 20% nekem, a maradékból pedig szeretnék felállíttatni a Hősök terén egy 2 méter magas színarany Adolf Hitler szobrot. Na bumm, kamerák leállnak, óriási a káosz. - Sára néni! Maga megőrült? Maga nem volt koncentrációs táborban? - De igen! – alkarjára mutat – Be is jöttek a számok…

Buta orvosok

Kopognak a mennyország kapuján. Szent Péter egy alacsony, kopasz kis emberkét lát, aki itt merőben szokatlan módon dülöngél a röhögéstől.
- Jóember, magának mitől van ilyen virágos kedve?
- Csak attól, hogy én már itt vagyok, a hülye orvosok meg odalenn operálnak!

Fejfájás

Kohn elborult arccal ül a kocsmában, és épp egy dupla rummal, meg egy Algopyrinnel igyekszik szörnyű fejfájását csillapítani, amikor hirtelen benyit Grün, és falfehéren, lihegve megáll az asztalnál.
- Tőletek jövök, - lihegi - Meghalt az anyósod!
Kohn a halántékát dörzsöli, legyint egyet, de nem válaszol.
- Na mi van? - kérdezi Grün - Hát egy szavad sincs a dologhoz?
- Hagyjál békén! Ha neked így fájna a fejed, te sem tudnál örülni semminek.

Szöszis vicc

- Isten miért a szőke nőt teremtette meg először?
- ???
- Mert az volt a legegyszerűbb!

Autófogyasztás

Autópiacon:
- Jó napot! Mennyit fogyaszt ez az autó városban?
- Nem tudom, falusi vagyok.

Krokodil

Egy turista Floridában megkérdezi az idegenvezetőtől:
- Mondja csak, igaz, hogy a krokodil nem támadja meg azt, aki bekapcsolt zseblámpát visz magával?
- Az attól függ, hogy milyen gyorsan viszi.