Család sétál az állatkertben. Az...

Család sétál az állatkertben. Az elefántnak épp bontakozik kifele a hatalmas szerszámja, a kisgyerek észreveszi.
- Mami! Mi az ott az elefántnak?
- Semmi, semmi, kérdezd apádat!
- Papa! Mi az ott az elefántnak?
- Anyád mit mondott?
- Azt, hogy semmi, semmi!
- Anyád el van kényeztetve!

396 pont

További viccek:

Többesszám

- Mi a villamos többesszáma?
- ???
- Villák mosnak.

Krokodil

A rendőrt nyaggatja a felesége, hogy neki kell egy krokodilbőr papucs.
A rendőrök elmennek Afrikába, veszettül lövik a krokodilokat. Aztán ezt mondja az egyik:
- Még egyet lelövünk, ha nincs rajta papucs, akkor hazamegyünk!

Akárhova vitték mindig fejbe verték? -Szög

Akárhova vitték mindig fejbe verték?

-Szög

A feltűnően idegesen viselkedő seftest

A feltűnően idegesen viselkedő seftest megszólítja a cimborája:
- Mi bajod öregem? Látszik, hogy sík ideg vagy.
- Ne is mondd, nem megy az üzlet, elfogyott pénzem, elromlott a kocsim, ráadásul anyósom jelezte, hogy hozzánk költözik… Jut eszembe, eladom neked, mennyit adsz érte?
- Hülye vagy te? Semmit.
- Áll az alku. Tiéd…

Udvarlás

Hiszel a szerelemben első látásra, vagy jöjjek ide hozzád még egyszer?

Sörözés

Az ír férfi bemegy egy dublini bárba, rendel három korsó
Guinness-t és leül a helyiség hátsó részében, iszik egy-egy kortyot
mindegyikből egymás után. Miután imigyen mindhármat kiissza, visszamegy a pulthoz és még hármat rendel. A csapos így szól hozzá:
- Tudja, miután kiengedek egy korsóval, az hamarosan elveszti az aromáját; jobb lenne az íze, ha egyszerre csak egyet venne.
Az ír úriember így felel erre:
- Nos, tudnia kell, hogy nekem van két fivérem. Az egyik Amerikában, a másik Ausztráliában, és én meg itt Dublinban. Amikor elmentünk otthonról megígértük, hogy mindig így fogunk inni, hogy emlékezzünk arra az időre, amikor még mind együtt ittunk.
A csapos elismeri, hogy ez egy szép szokás, és annyiban hagyja a dolgot. Az ír férfi törzsvendég lesz a bárban és mindig ugyanígy iszik: rendel három korsóval, és ezeket úgy issza meg, hogy mindegyikből egy-egy kortyot iszik sorban egymás után. Az egyik nap bejön és csak két korsóval rendel. Az összes többi törzsvendég észreveszi ezt és elcsendesedik. Amikor visszajön a pulthoz a második körért, a csapos megszólal:
- Nem akarom megzavarni gyászát, de ki akarom fejezni részvétemet az önt ért nagy veszteség miatt.
Az ír férfi egy pillanatig zavartnak tűnik, de aztán fény gyúl a szemében és nevetni kezd:
- Ó, nem arról van szó – mondja. Mindenki jól van, csak én abbahagytam az ivást.

Költségcsökkentés

A cég jelenlegi anyagi helyzete miatt a következő költségcsökkentő intézkedéseket foganatosítjuk:

Megbeszélések:
Minden alkalmazottat bátorítunk arra, hogy üzleti megbeszéléseiket tartsák otthon, vagy ismerőseik, rokonaik lakásán. Amennyiben az időjárás megengedi, ideiglenes tárgyalóteremként javasoljuk a nyilvános parkokat. Esős idő vagy tartósan alacsony hőmérséklet esetén szóbajöhető helyek: buszállomások, pályaudvarok illetve a bevásárlóközpontok.

Üzleti utak:
Az üzleti utak lebonyolításának preferált módszere az autóstop. Az utazó dolgozók nagyobb biztonsága érdekében a központban igényelhető fényvisszaverő csíkokat tartalmazó köpeny.
Amennyiben a tárgyalás sürgőssége indokolja, esetleg a menetrendszerű buszjárat is igénybe vehető. Repülőjegyet csak különleges, egyedileg elbírált esetben vehetnek dolgozóink igénybe. Az elbírálás alapja a megtett út hossza. Például, ha egy üzleti tárgyalás helyszíne X város, de az Y városba szóló repülőjegy olcsóbb, akkor a tárgyaláshoz Y városban kell partnert találni.

Üzleti ebédek:
Az üzleti ebédek keretét az abszolút minimumra csökkentettük. Javasoljuk a T. dolgozóknak, hogy a nagyobb szupermarketekben rendezett ingyenes ételbemutatókat látogassák előszeretettel. A kiküldetésen levő alkalmazottak tápigényüket az útközben megtalálható, igen egészséges gyökerek, gyümölcsök és egyéb proteinforrások felhasználásával elégítsék ki. Amennyiben a táplálék megszerzésére más mód nem kínálkozik, csoportosan utazó dolgozóink vegyék igénybe a salátabárokat, ahol egy alaposan megrakott salátástálból az egész csoport jóllakhat. Egyúttal arra bátorítunk mindenkit, vigyen bátran otthon elkészített szendvicseket, ezeket ugyanis melegíteni sem kell.

Egyéb:
Valamennyi dolgozónkat arra bátorítjuk, hogy ötleteikkel segítsenek pénzt megtakarítani cégünknek. Egy vállalkozó szellemű munkatárs már javaslatot tett arra, hogy az utazási költségeket előteremthetnénk a repülőtársaságok által fizetett csomagelvesztési kártérítés összegéből. Ezt az ötletet támogatandó minden dolgozónk igényelhet egységes piros sapkákat amivel felismerhetik egymást az érkezési oldalon, illetve kis piros matricákat, amivel az elvesztendő csomagot megjelölhetik.

A Vezetőség.

Szikra

A minap a parkban megismerkedtem egy nagyon csinos lánnyal. Nem sokkal később már szikrázott köztünk a levegő, majd a lábaimnál hevert.
Ezek a sokkolók nagyon megérik az árukat!