Az iskolában megkérdezik Pistikét:

Az iskolában megkérdezik Pistikét:
- Pistike, mi leszel, ha nagy leszel?
- Talpig szõrös ember.
- Micsoda? Abból nem lehet megélni.
- De igenis meg lehet. A nõvéremnek csak egy tenyérnyi szõre van, mégis õ tartja el az egész családot.

182 pont

További viccek:

Lyukas jégkocka

Két részeg nézegeti az italát a kocsmában. Felkiált az egyik:
- Öregem, láttál már jégkockát lyukkal a közepén?
- Persze, haver. 15 éve vagyok nős...

Helyszinelés

Egy épületről bomlott a tégla és ráesett egy darab egy ember fejére, aki belehalt. Kimegy a rendőr helyszinelni és a következőket írja a jegyzőkönyvbe:
Eset:
fejére egy tégla
Kelte:
megse próbálta
Neme:
De igen
Helyszín:
nem volt színes

Új konyha

Egy asszony már régóta vágyott új konyhabútorra, de a férje mindig tiltakozott ellene. Egyszer a feleség vidékre utazott néhány napra az anyjához, és amikor visszajött, csodálkozva látta, hogy a férje megvette az áhított konyhabútort, szépen be is szerelt mindent. Nagyon megörült a kedves meglepetésnek. Aznap délután átjött a szomszéd, megcsodálta az új konyhát és így szólt a feleséghez:
- Szerencse, hogy amikor tűz ütött ki nálatok a múlt héten, csak a konyha égett le.

Kutya van otthon

Cseng a telefon. Csak a kutya van otthon, ő veszi fel a kagylót.
- Vau! - jelentkezik barátságosan.
- Tessék? - szól egy döbbent hang a vonal túlsó végén.
- Vau! - ismétel készségesen a kutya.
- Halló, nem értem! - kiáltja kétségbeesetten a férfihang.
Mire a kutya mérgesen:
- Akkor betűzöm, V, mint Viktor. A, mint Aladár, U, mint Ubul!

Autópálya

Az autópályán járőröző rendőr csodálkozva látja, hogy egy szőke szalad az út mellett, de úgy, hogy közben még egy biciklit is tol maga mellett. Megállítja, és megkérdi tőle:
- Na de hölgyem, ha már ennyire siet, miért nem ül fel a biciklire, az kevésbé fárasztó?
Mire a szőke lihegve:
- Megpróbáltam, de az túl gyors nekem.

Ember...

Nyuszika megy az erdőben, találkozik nyuszinyuszival. Csatlakozik hozzá, igy már nyuszi és nyuszinyuszi folytatja útját. Találkoznak Nyuszinyuszinyuszival. Ő is csatlakozik, szoval nyuszi, nyuszinyuszi és nyuszinyuszinyuszi mennek tovább az erdőben. Találkoznak rókával. Alap, hogy ő is csatlakozik, igy hát nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, és róka mendegélnek tovább. Találkoznak rókarókával. Ki gondolná, hogy ő is csatlakozik? Szoval mostmár nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka és rókaróka folytatja útját. Összefutnak rókarókarókával. Hozzájuk csapódik, igy már nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka mennek tovább.. velük szembe jön 3 medve.. beállnak a sorba, igy már nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve,medvemedve,medvemedvemedve mennek tovább.
Találkoznak emberrel. Ő is velük folytatja az utat. Tehát mostmát nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember folytatja útját. Találkoznak emberemberrel. Csatlakozik hozzájuk, szoval már nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember és emberember mennek az erdőben. Találkoznak emberemberemberrel. Beáll a sorba, mostmár nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember, emberember és emberemberember sétálnak az erdőben. Elérnek egy szakadékhoz. Beleesik nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember és emberember.... Emberemberember miért nem esik bele?
-??
-Mert Nike cipő van rajta....

Sárgarépa

- Lányok... van két hírem, egy jó és egy rossz. Melyiket akarjátok hallani előbb?
- A jót!
- Holnap sárgarépát kaptok
- És a rossz?
- Reszelve.

Egy férfi a feleségével és az anyósával

Egy férfi a feleségével és az anyósával kirándulni megy a hegyekbe. Letáboroznak egy tisztáson, amikor hirtelen egy medve tűnik fel a fák között, és megtámadja az anyóst. A férfi és felesége egy közeli fa tetején keres menedéket, az anyós elkezd körbe-körbe szaladni, a medve pedig a fogait csattogtatva utána. A feleség odakiált a férjének:
- Ez a vadállat mindjárt elkapja anyámat. Gyerünk, segíts már neki!
Mire a férj:
- Ugyan már, gyors ez a medve, elboldogul egyedül is.