‎- Mi a különbség a menstruáló nő és

‎- Mi a különbség a menstruáló nő és a terrorista között?
- A terroristával lehet beszélni.

976 pont

További viccek:

A Legújabb ügynöklista:

A Legújabb ügynöklista:
Máris szomszéd:
Máris a szocialista falanszterek közé beférkõzve jelentett a lakó(elv)társakról. Kiemelt mennyiségben közölt jelentéseket egy bizonyos Mézga Gézáról, akinek már a házasságát is furcsa foltok árnyékolták. Egyelõre nem tisztázott Hufnágel István elvtárs szerepe az ügyben. Mézga Géza fia rádióján rendszeresen hallgatta a Szabad Európa adásait. Ugyanezen a rádióján kapcsolatba lépett egy idegen, és az akta lezártáig azonosítatlanul maradt rejtélyes ügynökkel, akinek fedõneve feltehetõleg MZ/X volt. Gyanús üzletekbe keveredett az üvegessel, aki hetente megfordult náluk.
Taki bácsi:
Nem túl aktív ügynök, de büszkeségünk a Lada reklámarca. Jelentéseiben gyakran beszámolt arról, hogy Vágási Feri néha hamis ezrest adott neki taxizás után, amit a nyomdában csináltatott. Jelentései szerint Etus a kerámiáiba néha elrejtette Virág doktor kioperált manduláit, amit aztán új pácienseknek továbbított. Mágenheim doktor rendszeresen illegális hajnövesztõ kísérleteknek vetette alá magát a kórházban, ráadásul éjszakánként mûtéteket végzett egy bizonyos Gábor Gábor hajszalonjában, aminek kulcsát felesége bocsátotta rendelkezésére.
Ötvös Csöpi:
Ötvös Csöpi a falból úri sportnak, a vitorlázásnak hódoló, a rendõrségbe Kardos doktoron keresztül beépülõ Csöpi Piedone fedõnéven jelentett egyházi ügynökkapcsolatai révén a Pogány Madonnáról és a balatoni diszkók testhezálló csíkos pólós vendégeirõl. Precíz jelentéseiért cserébe elnézték neki, hogy olasz licenszre feltûnõen sokat forgolódik kisgyerekek közt. Pályája csúcsán hamis százdollárosok terjesztõi hálózatának lebuktatásával sikerült megakadályoznia a dolgozó nép hatalmának imperialisták általi szétzüllesztését, ezért jutalomból még forgathatott néhány filmet kedvenc tavunk, a Magyar Tenger partján.
Törpapa:
Törpapa töpörödött törpördög. A beépülés megkívánta vörösbõl kékké törpösítését. Aprajafalva irányítójaként a betolakodó Hókuszpóktól és mutáns beszélõ macskájáról küldött jelentéseket. Dulifuli gyakran tett a rendszert bíráló megjegyzéseket, és Törpapa fényképes beszámolója alapján kiderült, hogy mellkasán apró Nagy Feró tetoválás van. Sztahanovista törekvéseinket Lusti jelentõsen visszaszorította, ezért tervben van eltörpösítése az útból.
Ursula nõvér:
Ursula nõvér az egészségügy velejéig romlott helyzetérõl tett jelentést. Megfigyelte Dr. Bubó elvtársat, aki rendszeresen védett madár tollával írta fel a recepteket, hálapénzért cserébe, amibõl aztán roppant kényelmes, többszintes odút is épített egy nyugatról importált mahagónifa törzsében. Kígyót melengetett a keblén, és gyakran munkaidõben kismértékben ittasan repült házhoz, ezzel veszélyeztetve a légköri élõvilágot. Egy ügye megoldatlan maradt. Szinkronghangjának, Columbonak a feleségérõl nem sikerült soha semmit megtudnia.
Keresztes barát:
Keresztes barát Keresztespók. Megtévesztésül kereszttel a hátán. Az alvilágból, a víz rejtélyes, mély bugyraiból szerezte információit megbízható forrásból, a hozzá gyónni járó Vízipóktól. Az utóbbi idõszakban erõsödõ szervezkedést tapasztalt a Párt a vízi világból, ezért a Központi Bizottság úgy döntött, hogy a tó zsilipeit megnyitva a jövõben a citromföldeken öntözõvízként használja azt, a halakat pedig a szovjet elvtársaknak kaviárral tálalja.
Pom-Pom:
Hogy kicsoda Pom-Pom? Fõállású ügynök a III-as fõcsoport-fõnökség keretein belül. Próbálta elhitetni magáról, hogy õt senki sem ismeri, ezen tartótisztjei jókat röhögtek. Mindenesetre a szõke nõs viccek archetípusát megtestesítõ Picurt sikerült meggyõznie, hiszen az a hajára engedte a leginkább egy szõrsapkához hasonlító leleményes ügynököt, aki így a város összes érdekes és deviáns lakóját megfigyelhette. Mindent tudott a már akkor svájci csokit csempészõ és fogyasztó Gombóc Artúr elvtárs hedonista életvitelérõl. Legtöbb jelentése a reggeli órákban készült, a fán való ringatózásáról írt öntömjénezõ beszámolói viszont használhatatlanok voltak megbízói számára.
Vackor:
Komolyan elhitték, hogy az apró, boglyos, lompos, loncsos és bozontos piszén pisze kölyökmackó csak tanulni járt az elsõ bébe? Csupán tartótisztjei tudták, hogy az õ igazi osztálya a III/III-as... Valóságshowban szereplõ unokatestvére, a Tévémaci remekül felkészítette a kémkedésre, így Demény Eszter tanítónénirõl és tíz osztálytársáról mindent megtudott a rendszer. Jelentései ma is híven mutatják be egy Kádár-korszakbeli elsõ osztály bárgyú életét. Vackor volt az egyetlen az osztályban, aki becsengetéskor sem kapott csengõfrászt. És hazament akkor jelenteni Vackor.
Róbert Gida:
Róbert Gida ügynök furfangosan rájött, hogy ha odateszi a neve mögé a "gida" szót, az erdei állatok máris közéjük valónak érzik. Igazi profiként igyekezett az események mögött maradni, ebben segítségére volt az ártatlan és naív gyermekkorú Zsebibaba, aki elrejtett egy diktafont mamája erszényében az ügyosztály számára. Fõnökei a kudarcai közé sorolták, hogy az erdõ névadójáról, Százholdas Pagonyról sosem tudta bebizonyítani, hogy valóban száz hold földbirtoka van, így a célszemély nem került fel a kuláklistára. Viszont a veszélyes munkakerülõ, mézfüggõ Micimackóról készült kiválóan használható jelentéseiért néhány év múlva felmentették a munkavégzés alól, így megúszta az elmebaj apróbb jeleivel az idegesítõ állatok közti kalandot.
Grabovsky:
Grabovsky a III/II-es ügyosztályban az Intermouse részleg hivatásos kémelhárító tisztje volt. Sosem csinált titkot abból, hogy õ a létezõ szocializmus James Bondja, ezért hamar népszerûvé vált, imádták a nõk. Még a kocsija is vörös volt. Egy szigorúan titkos amerikai kollaborációban sikerült elsõdleges ellenségeit, a háborús bûnös Fritz Teufel vezette neonáci macskák szervezetét felszámolni és tagjait hithû kommunistákká formálni. Tokiói küldetése során azonban beleszeretett egy japán származású CIA ügynöknõbe, aki a rendszer bukásának idején az imperialisták gaz táborába sodorta. Kultusza azonban máig töretlen, közvéleménykutatók szerint akár miniszterelnök is lehetne.
Tévémaci:
Õ bizony rendszeresen "köpött".

Három szemüveg

- Mióta rosszul látok, álladóan három szemüveget hordok magamnál.
Egyet, amivel közelre látok, és egy másikat, amivel meg távolra.
- És a harmadik?
- Azzal keresem meg az első kettőt.

Ovisok

Óvodások beszélgetnek:
- Az én mamám nagyon gyáva.
- Miért?
- Amikor úttesten megyünk át, mindig megfogja a kezem.

Álom

Álmodik a cigány. Azt álmodja, hogy melegíti a töltött káposztát a tűzhelyen. Egyszercsak felébred, és a fejéhez kap:
- Miért nem ettem meg hidegen!

Foci VB 2006 - más értelmezés

A foci homoe*****ától mentes, kemény játék, melyben nincsenek félreérthető helyzetek és kommentárok. Kivéve a következőket:

angol-portugál meccsen:
"középre betette" (mit?)
brazil-francia:
"volt egy kis kézimunka Makalele és Kaká között"
"odaléptek Henry-nak" (oda?!)
"mit kapott a feleségétől azért, hogy kiverték a spanyolokat"
"két ember viszont már sok volt neki"
"Kaká viszont nem őt választja" [nem szép tőle]
"Maluda nagyon aktív eddig" [és ezután?]
"ez hosszú lesz Maludának"
"ugyanezt megcsinálták a másik oldalról is"
"volt egy kis kézimunka is Thuramnál"
"hogy mennyit számítanak húsz centik?!"
német-olasz:
"Mertesacker inkább Lehmant választja"
"látnunk kell, Totti mennyire jól mozog"
német-portugál:
"Ronaldo gyönyörűen megy el!"
olasz-francia:
"Materazzi ölelte meg Maloudát"
"Abidale hosszú lába akadályozza meg"
"Del Pieronak rövid" [nem a méret a lényeg!]
"Gattuso négykézláb"
"Nagyon jó érzékkel hajolt le" [gyakorlat teszi a mestert]
brazil-francia meccsen:
"Ronaldinho fejpánt nélkül jobban megy" [de nem sokkal]
"Zidane nagyon él" [még szerencse, hogy nem csak kicsit]
olasz-francia:
"füstöl Zidane válla"

Természetesen ezek erőltetett félreértések.
A valóságban heteroszekszuális játkosokról volt szó, labda adás/vétel/passz/egyebek témában.

Pistikét az iskolában felszólítja a

Pistikét az iskolában felszólítja a tanárnő:
- Pistike, ha a nagymamád félbevág egy szelet hús, mennyi lesz belőle?
- Kettő - feleli Pistike.
- Remek! És ha azt is félbevágja?
- Négy.
- Kitűnő. És ha azt is?
- Nyolc.
- Igen. És ha még azt is félbevágja?
- Fasírt!

A női nem négy csodája

1. Nedvesnek lenni fürdés nélkül.
2. Véresnek lenni vágás nélkük.
3. Tejet adni fűzabálás nélkül.
4. Hülyeségeket beszélni kérdezés nélkül.

Taxi

Taxit hívnak egy éjszakai mulatóhoz. Amikor megérkezik a kocsi, egy dülöngélő férfi megy oda a sofőrhöz.
- Mondja, kérem, befér a csomagtartóba 10 szendvics és 10 üveg pezsgő?
- Persze, uram, tessék! - feleli a taxis udvariasan és felnyitja a hátsó ajtót.
Erre az utas behajol a csomagtartóba:
- Beee!