További viccek:

Ádám és Éva

Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a fenébe.

Részeg

Egy részeg ember bemegy a kocsmába, és még inni akar. A kocsmáros már nem akarja kiszolgálni, de a férfi tovább erősködik.
- Jól van - mondja a kocsmáros - ha be tudod bizonyítani, hogy még nem vagy túl részeg, kiszolgállak. Nyomj le itt 10 fekvőtámaszt a pult előtt. Ha sikerül, kapsz inni.
Az ember nekiáll és elkezdi nyomni a fekvőtámaszokat.
Éppen akkor nyit be a kocsmába egy másik részeg, és gondolkozva megáll a szokatlan gyakorlatot végző úr előtt majd egy kis idő múlva megszólal:
- Hmm, sok mindent hallottam már, volt úgy, hogy valaki részeg volt, és ellopták a kabátját. Olyanról is hallottam, hogy valaki részeg volt, s ellopták a pénztárcáját. De hogy a nőt kilopták volna alóla, arról még nem hallottam.

Bíróságon

A bíróságon egy hosszan elhúzódó bűnügyi per harmadik napján a vádlott így szól a bíróhoz:
- Tisztelt bíró úr, én szeretném az eddigi vallomásomat, miszerint ártatlan vagyok, bűnösre változtatni.
A bíró dühösen az asztalra csap:
- Ha bűnös, miért nem vallotta be már az elején? Megkímélhette volna a bíróságot három napi fölösleges munkától!
- Nos, mikor elkezdődött a tárgyalás, még meg voltam róla győződve, hogy ártatlan vagyok. De ez még azelőtt volt, hogy hallottam azt a sok bizonyítékot, amit ellenem felhoztak...

Csoda

Két tizenéves srác szülei elmennek 3 napra otthonról. A két fiú elhatározza, hogy egy kis esti kiruccanásra kölcsönveszik az apjuk autóját. A buli remekül sikerül, azonban másnap reggel észreveszik, hogy az autó hátulján csúnya horpadás látszik. Nyilván valaki nekiment, és nem vette a fáradságot, hogy szóljon nekik.
Pánikba esnek, összeszedik a spórolt pénzüket, majd néhány telefon után találnak egy karosszériást, aki vállalja egy napos határidőre a javítást. A szülők harmadnapra hazaérkeznek, de a srácok nem mernek szólni a balszerencsés incidensről. Egyszer csak az apjuk jön be izgatottan:
- Csoda történt! Pár napja nekem jött egy idióta a parkolóban, most meg kimegyek a garázsba, és azt látom, hogy varázslatos módon eltűnt a sérülés!