További viccek:

Ideális feleség

- Mi az ideális feleség definíciója?
- Olyan néma, nimfomániás nő, aki korán megárvult és a szüleitől örökölt egy italmérést.

Horror

Egy októberi este egy fazon stoppol egy eléggé gyér forgalmú úton. Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd amikor meglát egy lassacskán felé közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva hogy az megálljon, feltépi a jobb oldali ajtót és beugrik.....
...megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - arra gondolva, hogy itt legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az úton egy kanyarhoz közelednek.
Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.
Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra, ahogy épp az útirány megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a parkolóba...
A stoppos - aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja, hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra. Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott férfi. Az egyik rápillantva odaszól a másiknak:
- Te! ..... Béla! Itt a csávókám aki beugrott a kocsiba amikor toltuk...

Az a fránya torrent

2 informatikus beszélget:
- Tölthetek egy kis teát?
- Igen, de seedeld vissza.

Kövér nő

Egy kövér nő sétál a tóparton. Közvetlenül mögötte egy kisfiú lépdel ugyanabban az ütemben, egy pillanatra se maradva le a nő mögött.
- Mit akarsz, kisfiam? - fordul hátra az asszony, - Talán kérdezni szeretnél valamit?
- Nem, nem - feleli a kisfiú. - Csak ebben a nyári hőségben nagyon kellemes árnyékban lenni.