Halloween napjainkban

Halloween napjainkban: -Gluténmentes édesség is van? -Ez a csokoládé vegán? -Én nem ehetek diót! -Remélem, bio! -Zselatin nélküli, ugye? -Én laktózérzékeny vagyok! -Helyi termelőtől van? -Teljes kiőrlésű?

1 084 pont

További viccek:

Problémás bika II.

A paraszt felesége(!) elmegy az állatorvoshoz, mert a bikáját nem érdeklik a tehenek, rájuk sem hederít. Az orvos azt javasolja, hogy menjen haza, és dörzsölje a tenyerét a tehén farka alá, majd azt kenje a bika orrára. Ha ettől sem fog begazulni a bika, akkor nincs mit tenni.
Az asszony úgy is tesz, ahogy azt az orvos mondta neki. A bikának több sem kell, végigmegy a tehéncsordán, az asszony nagy örömére.
Este aztán gondolja , hogy micsoda jo ötlet, talán embereknek is beválik. Benyúl a takaró alá, megdörzsöli a lába közét, s az ura ora elé tartja a kezét. Erre az öreg hirtelen felébred, s rámászik az asszonyra.
Kérdi a nő, boldogan:
- Na, mi van apjuk? Csak nem hágni akar?
Erre az öreg, miközben tovább mászik:
- Nem, megyek hányni!!

A tej-egészség

Szent Péter elhatározza,hogy körülnéz a földön.Egy koldus képét ölti magára,így járja inkognitóban a világot.Eljut Skóciába is,ahol egy skót paraszt látja vendégül.Péter hálából azt mondja a parasztnak,kívánjon valamit,bármilyen kívánsága teljesítve lesz.
- Akkor varázsolj nekem egy tehenet-kéri a skót.
Péter int,máris ott a tehén.Skótunk azonnal megfeji,és a friss tejet leteszi Szent Péter elé.Az öreg szent jóízűen megissa,s mert rokonszenves neki,hogy ilyen szerény a skót,azt mondja:
- Jóságod elnyeri jutalmát.Kívánj még valamit!
- Jó... Kérek két fontot a bögre tejért.

A nap mondása

Ha egy cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog!

A hímvessző mérete

Két nő beszélget:
- Mondd, a hímvessző mérete szerinted is elhanyagolható az örömszerzés szempontjából?
- Persze. Kivéve, ha kicsi.