Csak egy újabb Darwin díjas

2001 Chihuahua, Mexikó - Mexikóban található az a két barlang, mely a világ legnagyobb természetes kristályképződményeivel büszkélkedhet. Némelyik kristály meghaladja a hat méteres magasságot. A nemrégiben felfedezett barlangok a föld alatt, 360 méteres mélységben találhatóak, és a legenda szerint átok sújtja azt, aki természetes szépségeit próbálja meglopni. Egy ember nemrégiben mégis megpróbálkozott e gaztettel, vesztére: az éppen aprított, mennyezetről lecsüngő cseppkő -engedelmeskedve a gravitáció hívó szavának- leesett, és agyonnyomta a tolvajt.

450 pont

További viccek:

Rossz hír, jó hír

A repülőgép kapitánya a hangosbeszélőn szól az utasokhoz:
- Hölgyeim és Uraim! Van egy rossz és egy jó hírem. A rossz hír az, hogy egy géprabló kerítette hatalmába a repülőgépünket. A jó hír az, hogy a Bahamákra akar menni.

Cápák egymás közt

Két cápa úszik a tengerben, és beszélgetnek:
- Te, képzeld a múltkor úszom egy hajó után, egyszer csak beesik egy fickó a vízbe. Megettem, hát olyan részeg volt, hogy két hétig nem bírtam egyenesen úszni.
Mire a másik:
- Az semmi. Én is úszok egy hajó után és egyszer csak beesik egy szőke nő a vízbe. Megettem, hát olyan üres volt a feje, hogy még most sem tudok lemerülni.

Skótok

- Hány skót kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- ???
- Egy sem. Olcsóbb a sötétben üldögélni.

Az ügyvéd haldoklik

Az ügyvéd haldoklik a kórházban, és amikor egy barátja meglátogatja, éppen a Bibliát lapozgatja kétségbeesetten.
- Hát te meg mit csinálsz? -kérdezi a barát.
Mire az ügyvéd:
- Joghézagok után kutatok.

- Vadászni megyek Jean! Hol van a sörét?-

- Vadászni megyek Jean! Hol van a sörét?
- Elnézést, uram de a sörét megittam.

Sámson meleg

Sámsonról kitalálják, hogy b**i. Felháborodik, és kijelenti, hogy 100 nővel szeretkezik a főtéren, hogy bebizonyítsa, nem az.
50 nő után zúg a tömeg:
- Sáámson! Sáámson!
80 nő után zúg a tömeg:
- Sáámsoon, Sááámsooon!
98 nő után nem bírja tovább, összeesik.
Erre a tömeg:
-Buuzii! Buuuziii!

Ádám és Éva

Ádám és Éva beszélget:
- Ádám mondd, csak engem szeretsz?
- Miért, kit szeressek?!

Évforduló

A 15. házassági évfordulón a férj elhatározza, hogy meglepi feleségét, és vesz egy hatalmas csokor rózsát. Belép a házba kezében a virággal, és a felesége zokogva fogadja:
- Ez életem legborzalmasabb napja! A gyerekek főzelékkel dobálták egymást, a mosógép elromlott, elúszott a pince, odaégettem a vacsorát, a kutya szétrágta az új cipőmet...És most még ráadásul részegen jössz haza!