További viccek:

Dilidoki

- Doktor úr, mostanában sok problémával küszködök.
- Például?
- Ezek a repülő izék, megőrjítenek!!!!!! Tünés, tünés!!!!!
- Jó jó, csak ne rám hessegesse őket!

Házi egérfogó

Kereskedő a vevőnek:
- Na, hogy működik az általam készített egérfogó, amit tegnap vett nálam?
Vevő:
- Biztosan jól, mert ma reggel két egeret találtam az egérfogó előtt megdögölve. Valószínűleg halálra röhögték magukat, mikor meglátták a csapdáját!

Ablak

- Na fiam, itt van ecset meg festék, menjél és fesd újra az ablakokat.
20 perc múlva jön is a gyerek.
- Apu, apu a keretet is?

Tökfilkó

- Mondd papa! A tökfilkó is egy ember? - kérdezi a rendőrtől a fia.
- Hogyne fiam. Épp olyan ember, mint én vagy te.

Üres könyv

- Mi az abszolút üres könyv?
- ???
- Az íratlan szabályok könyve!

Méreg

-Doktor úr, mérget ittam. Meg fogok halni?
-De hiszen ettől mindenki meghal!
-Mindenki? Úristen, mit tettem!

A buszon történt . . .

Egy szőke bombázó, testhez simuló hosszú szoknyában készül felszállni a buszra. Mivel a szűk szoknya nem engedi, hátranyúl, hogy a zipzárt megigazítsa. Újabb próbálkozás, de a szoknya nem enged, hátranyúlás, zipzár igazítás. Megint egy lépés felfelé, de a szoknya csak nem enged. A nő újra hátranyúl, zipzárt igazít, de erre a mögötte levő férfi megfogja a nő formás fenekét és feltolja a buszra, mire a nő:
- Mit képzel maga disznó, miért fogdos?!
Erre a férfi:
- De asszonyom, mivel a sliccemet már teljesen lehúzta, azt hittem ennyit már megengedhetek magamnak.

Mindenkori Darwin díjasok listája

Az egyik az a férfi, aki barátaival egy autóban utazva forgalmi dugóba került Floridában. Unatkoztak, hát jobb híján sörözni kezdtek. Hősünknek beindult a veséje és – dobok egy sárgát kijelentéssel – kiszállt, majd átugrott az út korlátján, hogy könnyítsen magán. A probléma az volt, hogy felüljárón álltak és a korlát másik oldalán 65 láb mélység volt. Azonnal leadta a szerelést szerencsére, bár arról nem szól a fáma, hogy génjeit már tovább örökítette-e. Reméljük nem.

Szintén örökös tagság jár ennek a nőnek. Korábban még nem volt példa, ugyanis most először fordult elő, hogy a szebbik nemből is akadt jelölt a Darwin-díjra. A nő robogójával a fegyelmeztető táblák ellenére belehajtott egy megáradt folyóba az Egyesült Államokban. A rendőröknek sikerült kimenteniük, ám a nő visszaugrott a vízbe, hogy kimentse motorját. Másodjára már a rendőrök nem tudták megmenteni, mindketten odavesztek. Mármint a hölgy és a motor.