További viccek:

Mobiltelefon

Anyám sosem emlékezett, hogy hová tette a mobiltelefonját, ezért vettem neki egy csatot, amivel az övéhez tudja rögzíteni a készüléket, így az mindig kéznél van.
Egyik délután benéztem anyához, hát látom, hogy a nappali közepén áll, félmeztelenül, és a nadrágját a füléhez szorítva hangosan hallózik. Kérdően néztem rá. Ledobta a kanapéra a nadrágot, aztán közölte:
- Ne nézz már így rám! Csörgött a telefon, én meg nem tudtam, hogy kell lekapcsolni az övemről ezt az izét!

A határon

Fiatal nő jön haza a külföldi nyaralásából, de a határon megállítják a vámosok. Kinyitják a bőröndjét, és találnak benne egy óriási rózsaszín vibrátort. A vámosok kinevetik, mire a nő elszégyelli magát.
-Mi üt ki az arcára?
-???
-Vámpír.

Halálhír

Józsi a feleségéhez:
- Te Örzse, a szomszéd már a harmadik feleségének a haláláról küld gyászjelentést. Nem gondolod, hogy illene nekünk is viszonoznunk ezt a kedves gesztust?

Cowboyok

Dave és Jeff, két szőke cowboy üldögél a kocsmában, amikor nyílik az ajtó és belép egy marcona kinézetű fickó, egy indiánfejjel a hóna alatt. Odamegy a kocsmároshoz, az elveszi tőle, kezet fog, majd átnyújt egy köteg bankót. Dave és Jeff odamegy a kocsmároshoz, az pedig, - látva az érdeklődést - elmagyarázza nekik:
- Tudjátok, nemrégiben indiánok támadták meg a házamat. Lemészárolták a feleségemet és a két gyerekemet, azóta, ha valaki hoz egy halott indiánt nekem, ezer dollárt fizetek neki.
Dave és Jeff fellelkesedik, el is indulnak indiánra vadászni. Amikor meglátnak egyet, Dave felemeli puskáját, és lelövi. Az indián leesik a lováról, Jeff odalép hozzá, előveszi a kését, hogy levágja a fejét. Éppen hozzálátna, amikor Dave megszólal:
- Hé, Jeff!
- Most ne zavarj, nem látod, hogy nem érek rá?
- De Jeff, ezt látnod kell!
Jeff felnéz, és azt látja, hogy több száz indián közeledik feléjük, a lándzsáikat rázva. Felkiált:
- Úristen, Dave! Milliomosok leszünk!

Miért

- Miért jó a pápának?
- Mert csak a halála után találkozik a főnökével.

Telefonfülke

Egy férfinek sürgősen fel kellene hívnia a munkahelyét. A közelben csak egy telefonfülke van, de ott már beszél egy másik férfi. Emberünk türelmesen várakozik, öt perc elteltével azonban észreveszi, hogy a telefonáló csak áll a fülkében és meg sem szólal. Eltelik még öt perc, de a telefonáló még mindig csendben álldogál. Ezt már nem bírja ki szó nélkül:
- Ne haragudjon, de mit vacakol?! Sürgős hívásom lenne, maga meg itt szórakozik.
Kiszól a telefonáló:
- Nyugalom, csak a feleségemmel beszélek.

Születésnap

Egy házaspár telefonon felhívja a szomszédot, és amint az felveszi, elkezdik énekelni a "Boldog születésnapot!" című számot.
A végén aztán kiderül, hogy véletlenül rossz számot hívtak. Amikor nekiállnak szabadkozni a hiba miatt, a vonal másik végén az ismeretlen vidáman mondja nekik:
- Semmi baj, ahogy hallom, nem árt meg maguknak egy kis gyakorlás.

Mi az?

- Mi az, hosszú, fekete és énekel?
- ???
- Gyászmenet.