- Miért verte szét a rendõr a...

- Miért verte szét a rendõr a kutyaházat?
- ???
- Hogy ne kapja el az ebolát.

681 pont

További viccek:

Mi az?

Mi az? Egy fekete pont a Holdon?
- Egy cigány a Holdon.
Két fekete pont Holdon?
- Két cigány a Holdon.
Ha fekete az egész Hold?
- A megoldás!

Érdekes válaszok

Az alábbiak mindegyike az amerikai gyámügyi hatóság nyomtatványain szereplő válasz, amit a gyerek apjára vonatkozó kérdésre írtak be az anyák:

- Az ikreim apjának személyét illetően: az "A" gyerek apja: [itt a név állt]. A "B" gyerek apjának személyében nem vagyok egészen biztos, de azt hiszem, ugyanazon az éjszakán történhetett a dolog.

- A gyermekem apjának személyében nem vagyok biztos, mert éppen egy ablakon hajoltam ki, amikor megtörtént az eset. Viszont tudok adni egy listát a szóbajöhető személyekről, ha az segít.

- Nem tudom a kislányom apjának a nevét. Egy buliban fogant meg [a cím és az időpont megadva] ahol egy férfival közösültem óvszer nélkül. Arra emlékszem, hogy eszméletlenül jó volt vele. Ha meg tudják keresni a fickót, elküldenék nekem a telefonszámát? Köszönöm.

- Nem tudom a lányom apjának a nevét. Egy BMW-je volt, az ajtókárpitot véletlenül kilyukasztottam a cipősarkammal. Talán kapcsolatba léphetnének a környékbeli BMW szervizekkel és megtalálhatnák a pasit, ha kicseréltette.

- Soha nem volt nemi kapcsolatom férfivel. Éppen a Pápától várok egy levelet, amiben megerősítik, hogy a fiam szeplőtlen fogantatással született és ő Jézus Krisztus.

- [Név megadva] a gyermekem apja. Ha elkapják, megkérdeznék tőle, mit csinált az AC/DC lemezemmel?

- Nem mondhatom meg a gyermekem apjának nevét, mivel ha megszűnik az inkongnitója, összeomlik a brit gazdaság. Most itt vergődök, mert szeretnék önöknek igazat mondani és a hazámnak is segíteni. Kérem adjanak tanácsot.

- Nem tudom ki a gyermek apja, mivel nekem minden kiskatona egyforma. Az egészen biztos, hogy zöld dzsekije volt.

- A dátum alapján úgy látszik a lányom az Euro Disney-ben fogant meg. Talán valóban az a Meseország!

Noé

- Miért nem tudott Noé egy jót horgászni?
- Mert csak két darab kukac volt nála.

Egyetem

Az egyetemen közgazdasági ismereteket hallgatnak a diákok. A tanár egy gazdasági manővert ismertet, aminek a neve "Utolsó pár előre fuss". Példaként hozza fel a 70-es évek olajválságát, amikor is az olaj ára az egekbe szökött, és a nagy készleteket felhalmozó cégek nem vásároltak, hanem elkezdték a régebben olcsón beszerzett olajat magas áron értékesíteni. Az egyik hallgató jeletkezik, a tanár felszólítja:
- Elnézést, tanár úr, de nekem ez a húzás nem tűnik túl etikusnak!
- Nos, kérem, akkor maga nagyon eltévedt. Ez itt a gazdasági ismeretek az első emelet 6-ban, az etika tárgyat a második emelet 6-ban oktatják.

Parfüm

Egy férfi kétségbesetten áll az utcán, mobiltelefonnal a fülén. Egyszer csak elmegy mellette egy fiatal nő, mire a férfi megszólítja:
- Ne haragudjon hölgyem, de a feleségemnek ma van a születésnapja és éppen parfümöt rendelnék neki ajándékba, de megéreztem az ön illatát. Megmondaná
milyen parfümöt használ?
- Latros-t - válaszolja a nő büszkén.
A férfi ismét a füléhez emeli a telefont és beleszól:
- Oké! Bármi lehet csak ne Latros, mert az rohadt büdös!

Mondás

Szép vagy szép vagy mint az álom, csak a melled nem találom.

Szemüveg

Egy kígyó elmegy a szemorvoshoz, hogy nagyon rosszul lát. A szemorvos megvizsgálja, és ad neki egy szemüveget. A kígyó elmegy, majd két hét múlva rosszkedvűen megy vissza a dokihoz.
- Mi az, nem volt jó a szemüveg? - kérdi az orvos.
- De, a szemüveg nagyon jó, remekül látok vele. Azért vagyok depressziós, mert rájöttem, hogy az elmúlt két évben egy locsolócsővel éltem együtt.

Baktériumok

Az orvos nyugtatja a betegét:
- Ne aggódjon, kérem. Azok a baktériumok azért nem olyan veszélyesek, mint gondolja. Rendszeres testmozgással, levegőzéssel el lehet pusztítani őket.
- Igen, csak nem tudom, hogy szoktassam rá őket a testmozgásra és levegőzésre.