További viccek:

Vízirendőr

- Hogyan halt meg az első vizi rendőr?
- KIDOBOTT EGY CIGIT ÉS RÁ AKART LÉPNI!!!

Megrázó hír

Az orvos így szól a beteghez:
- Uram, ön nemsokára meg fog halni.
- És van valami tanácsa a hátralevő időre?
- Ne vegyen tartós tejet.

A bíróságon egy bíróhoz bekopog az egyik

A bíróságon egy bíróhoz bekopog az egyik teremszolga:
- Bíró úr, elnézést, hogy zavarom, de meghalt az egyik ügyvéd kolléga, és a temetésére gyűjtök. Tudna erre a célra áldozni egy fontot?
A bíró a zsebébe nyúl:
- Mindössze egy font? Barátom, itt egy huszas, temessenek el még tizenkilencet!

Szavazás

Az AP számolt be az alábbi furcsa választási eredményről:
Salem városában (Oregon) Al Gore nyerte a szavazást - jelentette be Marion Soil a körzet választási felügyelője. Senki nem támadta meg a választási eredményeket, így az eredmény végleges. Gore a leadott 4570 szavazatból 23-at kapott, így néhány könnyedén megelőzte George W. Busht, aki alig néhány vokssal kellet, hogy beérje. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy Gore csak a második volt, viszont a választás biztos befutóját, Donald kacsát kizárták, mivel nem létező személy. "A szavazók nem tudták, mivel jár, hogy ha buta neveket írnak a szavazólapra. Viszont ez jogukban áll, és végső soron a saját adójukból finanszírozták a szavazást." - mondta Al Davidson, a megye jegyzője.

Vírus

Új vírus van elterjedőben, amit úgy hívnak, hogy "munka". Ha bármiféle "munká"-t kapnál bármi módon, akár e-mailen vagy egy munkatársadtól... Ne nyisd ki! A vírus hónapok óta kering az épületben, a rendszerünkben, és mindazok, akik kinyitották a "munká"-t, vagy csak megnézték, azt tapasztalták, hogy kitörlődött a magánéletük, az agyuk pedig abbahagyta a normális működést.
Ha e-mailen "munká"-t találsz, vagy egyáltalán "munká"-val találkozol, úgy tudod megölni a vírust, hogy küldesz egy mailt a főnöködnek a következő szöveggel: "Már épp elég baromságot kaptam öntől, elmentem a kocsmába." Ily módon az agyad automatikusan elfelejti a "munká"-t.
Ha papírdokumentum alakban kapsz "munká"-t, egyszerűen emeld fel a dokumentumot és tedd a "munká"-t a szemétkosárba. Vedd a kabátod és a kalapod, két barátoddal ugorj át a legközelebbi bárba, és rendelj három sört (vagy tequilát). Ha ezt 14-szer megismétled, meg fogod látni, hogy a "munká"-nak többé semmi jelentősége nincs rád nézve, és a Flinstone család a "subidubidúúú" a világon a legjobb rajzfilm.
Küldd el ezt az üzenetet bárkinek, aki rajta van a címlistádon! Ha NINCS rajta senki, akkor attól tartok, hogy a "munka" vírus megfertőzte az életed!

Abszolút hülye

- Ki az abszolút hülye?
- ???
- Az aki az utolsó forintjaiból pénztárcát vásárol.

Varangyosbéka

A varangyosékba egy útkereszteződéshez ér. A jelzőtáblán ez áll:
- Balra a szépek, jobbra az okosak.
A béka megszólal:
"-Most szakadjak ketté?".

Veszélyes csók?

Párbeszéd gyertyafénynél:
Forrón mondja a nő:
- Csókolj meg mégegyszer és örökre a tied leszek!
A férfi:
- Köszi a figyelmeztetést!