Szép???

- Honnan tudják a tengerészek, hogy már eleget voltak távol a szárazföldtől?
- Hát, visznek magukkal szakácsnőnek egy randa, bibircsókos, félig kopasz vén banyát. Na, amikor az kezd megszépülni....

663 pont

További viccek:

Rakéta

A katonaság rakétakísérletet folytat, a rakéta eltéved és a falura esik. Bemegy a katona másnap a faluba találkozik egy nagyon szomorú nővel és megkérdi mi a baja.
- Hát, képzelje, tegnap ráesett az istállóra valami és most az egész gazdaság oda van!
Újabb sikertelen kísérlet után, megint bemegy a katona a faluba. Most egy nagyon szomorú férfit lát, tőle is megkérdezi mi a baja.
- Hát, tegnap a földemre ráesett egy irdatlan nagy valami és most oda az egész termés és a gazdaság is!
A rakétakísérlet harmadszorra sem sikerül és a katona megint bemegy a faluba, de ezúttal egy nagyon boldog embert lát, megkérdezi minek örül annyira.
- Tegnap ráesett a kertre egy hatalmas valami és most oda az egész ház, istálló, a kiskert, a baromfi...
- És ennek mért örül annyira?
- Még egy budink se maradt...
- De ettől, miért olyan boldog?
- Mert rajta ült az anyósom!

zöld szem

- Mi az zöld szeme van és nekimegy a falnak?
- ???
- Esmeralda.

Nők

Mire gondolnak a nők szeretkezés közben:

- Tini: "Remélem nem leszek terhes".
- Szerető: "Remélem vesz nekem egy nercbundát".
- Feleség: "Át kéne festeni a mennyezetet."

Két jóbarát támasztja a pultot a kocsmában.

Két jóbarát támasztja a pultot a kocsmában.
- Mondd, megegyeztél már a feleségeddel a vagyonmegosztásban?
- Hogyne, a válóperes ügyvédem mindent elintézett.
- Na, mesélj!
- A lakás és a gyerek a feleségemé lett, az autó az enyém, a vagyon pedig az ügyvédé.

Megtörtént esetek

1. A rendőrség Wichita-ban (Kansas), őrizetbe vett egy 22 éves fiatalembert a repülőtéri szállodában, amint megpróbált beváltani 2 darab, 16 dolláros (4700 Ft) hamis bankjegyet.

2. Egy férfi Johannesburgban arcon lőtte 49 éves barátját, súlyosan megsebesítve azt, miközben egymás fejéről sörösdobozokat lövöldöztek le.

3. Egy cég öt éves balesetmentességét próbálta megőrizni, amikor a munkásainak egy oktatófilmet vetített le, amely véres üzemi baleseteket mutatott be, meglehetős életszerűséggel. 25 munkás szenvedett kisebb sérüléseket, miközben pánikszerűen próbálták elhagyni a vetítőtermet, 13 másik munkás elájult, egyiknek a fejét hét öltéssel kellett összevarrni, miután a feje egy széknek ütközött.

4. A Chico-i (Kalifornia) városi tanács példás szigorral lép fel a nukleáris fegyverkezés ellen. Ennek jegyében 500 dollár büntetéssel sújtanak mindenkit, aki atombombát robbant a város határain belül.

5. St. Louis-ban egy busz balesetet szenvedett, 5 utassal. Mikorra a rendőrök megérkeztek, már 14 gyalogos kapaszkodott fel a buszra, hát- és nyakcsigolya sérülésekre panaszkodva.

6. Washington D.C.-ben egy rab megszökött a börtönből. Nem sokkal később elkísérte a bíróságra barátnőjét, annak rablási perében. Ebédidőben kiment egy szendvicsért. A barátnője látni szerette volna, ezért a teremszolgával kerestette, ám a rendőrök felismerték a nevét, így amikor az ebédből az éppen akkor lopott autón visszaérkezett a bíróságra, lekapcsolták.

7. Egy Radnor-i (Pennsylvania) rendőr a gyanúsítottat úgy hallgatta ki, hogy annak fejére egy fém szűrőedényt helyezett, amit egy fénymásolóhoz kötött. A fénymásolóban egy "Hazudik!" feliratú papír volt, és amikor a rendőr úgy gondolta, a gyanúsított hazudik, csak megnyomta a fénymásoló gombját, és mindjárt érkezett a "Hazudik!" üzenet. Azt gondolván, hogy ez tényleg egy hazugságvizsgáló készülék, a gyanúsított hamar megtört.

8. Amikor két autószerelő Ionia (Michigan) városban megtagadta egy részeg rablónak a pénz átadását, a rabló a rendőrség felhívásával fenyegette meg őket. Amikor továbbra is hajthatatlanok maradtak, a pityókás gengszter felhívta a rendőrséget, akik szerencsésen le is tartóztatták.

9. Egy Los Angeles-i férfi, aki elmondása szerint "belefáradt a gyaloglásba", ellopott egy úthengert, 8 kilométer/órás üldözésbe kényszerítve a rendőrséget. A hajszát egy bátor rendőr akciója szakította meg, aki felmászott az úthengerre és lefékezte a járgányt.

Okosságok

- A perc hossza attól függ, hogy a WC-ajtó melyik oldalán tartózkodsz.
- Ne vigy engem a kísértésbe, odatalálok magam is.
- Ön dönt, iszik vagy vezet, de egyszerre a hármat ne csinálja!
- A boldogság az, ha egy gyönyörű nő segítő kezét nyújtja. Az extázis, ha csatolja a többi testrészét is.

- Jean, hozzon nekem egy szárítókötelet! -

- Jean, hozzon nekem egy szárítókötelet!
- Mire jó az, uram?
- Ki akarom teregetni a múltamat.

Tanító

A tanító korholja Pistikét:
- Tudod fiam, én a te korodban nem mertem volna hazudni.
- És hány éves korában kezdte a tanító úr?