- Hogy hívják Einstein gyerekeit?

- Hogy hívják Einstein gyerekeit?
- Zweistein, Dreistein...

387 pont

További viccek:

Felvidító

Hogy hívják azt, aki a honvédeket felvidítja?
- Katonai felderitő!

Focilabda

- A maga férje olyan, mint egy focilabda.
- Miért?
- Minden reggel a kapuban találom, berúgva...

Hibák

A nős férfiak nyugodtan elfelejthetik a hibáikat.
Éppen elég, ha ugyanarra egy ember emlékszik.

Óra

Egy férfi új lakást vásárolt, és megbízott egy költöztető céget a bútorok elszállításával. Volt azonban egy hatalmas és nagyon értékes ingaórája, amit még a nagyapjától örökölt, és ezt nem akarta a szállítókra bízni. Mivel közel volt az új lakás a régihez, ezért fogta az órát, és elindult vele gyalog.
Az utcán épp szembe tántorgott egy részeg. A férfi akárhogy igyekezett kikerülni, az ittas ember mégis nekiment, és majdnem összetörte a drága órát. Erre ő ráordított:
- Hé, maga, nem tud vigyázni? Nem látja, hogy egy óra van nálam?
Mire a részeg:
- Úgy kell magának! Miért nem hord egyszerű karórát, mint mindenki más!

Címzett ismeretlen?

- Nekem van egy nagy álmom, vágyam.
- Éspedig?
- Szeretnék egy levelet küldeni az APEH-nek... És az a vágyam, hogy a posta hozza vissza címzett ismeretlen jelzéssel.

Kritika

Olyan kövér vagy, hogy két IWIW-profilba férsz csak bele!

Egy macska képzelt naplójából

752. nap
A fogvatartóm állandóan bizarr kis fityegő tárgyakat lógat az orrom elé, amik friss húsdarabokra hasonlítanak. Enni viszont száraz fűrészporra emlékeztető kaját ad. Az egyelten dolog, ami még éltet, a szökés reménye. No meg az öröm, hogy naponta tönkreteszek egy-egy bútordarabot. Megyek, szétrágom az egyik szobanövényt...

761. nap
A mai kísérletem, hogy megöljem a fogvatartómat azzal, hogy a lába köré csavarodok, majdnem sikerült. Meg kell próbálnom ugyanezt, amikor a lépcső tetején áll. Hogy elrettentsem és megfélemlítsem hitvány elnyomómat, megint sikerült a kedvenc székére hánynom. Legközelebb az ágyába fogok.

762. nap
Egész nap aludtam, hogy éjszaka legyen majd elég erőm órákon át hangos nyávogással kaját követelni.

765. nap
Elfogtam egy egeret, és lefejezve odavittem a fogvatartómnak, hogy lássa, mi mindenre vagyok képes, hátha beijed. Ehelyett megsimogatott és azt mondta: "Jó cica!" Hát ez nem jött be!

768. nap
Ismét meggyőződtem róla, milyen szadisták ezek. Megint alávetettek egy szörnyűséges vízi tortúrának. És mindezek tetejébe még bekentek valami égető habos borzalommal, aminek a neve: sampon. Micsoda eszelős elme találmánya ez!
Az egyetlen vigaszom csak egy hüvelykujj-perc volt, ami közben a fogaim közt maradt.

771. nap
Valami összejövetel volt náluk, ezért egész estére elkülönítettek egy szobába. Hallottam a zajokat, és éreztem annak a szörnyű löttynek a szagát, amit úgy hívnak, hogy sör. Hallottam, azt is, hogy valami képességről beszélgetnek, amivel állítólag én rendelkezem, allergia, vagy mi a neve. Ezt meg kéne tanulnom bevetni!

774. nap
Szerintem a többi fogoly talpnyaló vagy besúgó. A kutyát gyakran szabadon engedik, és mindig boldogan visszatér. Biztos, hogy félkegyelmű. A madár viszont tuti, hogy köpni szokott. Valahogy kiképezték, hogy beszéljen a nyelvükön (ami olyan, mint a szamaraké), és rendszeresen beszél velük. Biztos vagyok benne, hogy minden lépésemet jelenteni szokta. Mostani helyén, a fémszobában, egyelőre biztonságban van, de én tudok várni. Minden csak idő kérdése.

Abszolút bátor

- Ki az abszolút bátor?
- Aki tök részegen, éjjel 4-kor hazaérve a kezében seprűt tartó, tomboló feleségét megpillantva azt meri kérdezni, hogy:
- Takarítani fogsz, vagy csak elrepülsz valahová?