További viccek:

Gyilkossági ügy

Gyilkossági ügyben véd az ügyvéd egy embert. Nagyon úgy néz ki, hogy a védence a tettes, de az áldozat holtteste nem került elő, így nem bizonyítható a tett.
Hogy megnyerje az esküdteket, az ügyvéd kieszel egy trükköt:
- Tisztelt Esküdtszék! Hogy bebizonyítsam védencem ártatlanságát, az úgynevezett áldozat egy percen belül azon az ajtón belép, és tisztázza az ügyet!
Valamennyi esküdt odanéz, várnak, de semmi sem történik.
- Nos, tisztelt Bíróság, azt hiszem, ez elég jó példa volt! Gondolják el: önök mindannyian odanéztek az ajtóra, várták, hogy belépjen rajta az, akit állítólag védencem gyilkolt meg. Ez azt bizonyítja, hogy a lelkük mélyén tudják: nem történt gyilkosság!
Az esküdtek láthatóan zavarodottan mennek tanácskozni, majd visszajönnek, és kimondják:
- Bűnös!
Az ügyvéd zavartan kérdi:
- De hát mindannyian odanéztek az ajtóra, nem?
- Igen, mi mindannyian odanéztünk - mondja az egyik esküdt. - A védence viszont nem!

- Hogyan bújócskáztak a zsidó gyerekek a

- Hogyan bújócskáztak a zsidó gyerekek a második világháborúban?
- Ajtón be, kéményen ki.

Bizarr katonai tévedések

- Az USA légierejének két F-15 típusú vadászgépe lelőtt két, szintén az USA légierejéhez tartozó helikoptert Irak légterében. A helikopteren utazó 26 ember diplomáciai küldetést teljesített az iraki repülési tilalom alá eső területen, valamennyien meghaltak az incidensben. A vadászgépek pilótái ellenséges gépnek nézték a helikoptereket, ám a tévedésért senkit nem hibáztattak, felelőségre vonás nem történt.
- A mexikói Antonio Lopez de Santa Anna tábornok sziesztát rendelt el a katonái számára a mexikói-texasi háború idején. A texasi csapatok valószínűleg nem tudták mire vélni a dolgot, mindenesetre 18 perc alatt megnyerték a csatát.
- A francia Fort Douaumont várát Verdunban egyetlen német katona foglalta el 1916-ban, miután Chretien tábornok kivonulásakor elfelejtett a város védelméről rendelkezni utódjának.
- A második világháborúban az oroszok új módszert kísérleteztek ki a német páncélosok megsemmisítésére: speciális kiképzésű kutyák hátára robbanóanyagot kötöztek, majd a jutalmazás módszerével betanították őket a tankok alá mászni, ahol a bomba felrobbantásával meg tudták semmisíteni azokat. Sajnos a kutyák az élelem képével csak az orosz tankokat azonosították, emiatt a kiképzéssel foglalkozó csoportot feloszlatták.
- A japán Hiroo Onodo számára a második világháború csak nemrégiben ért véget. Úgy vélte, a háború befejezéséről szóló hírek az ellenséges propagandagépezet termékei - erről csak volt parancsnokának sikerült lebeszélnie, aki személyesen repült a Csendes-óceáni szigetre, ahol Onodo beásta magát és egymaga folytatta magánháborúját.

Chuck Norris egy alkalommal kihúzott egy szálat

Chuck Norris egy alkalommal kihúzott egy szálat a szakállából és három ember szívét szúrta át vele.

Tevék

Kis teve kérdezi anyukáját:
- Anyu, nekünk miért olyan hosszúak a szempilláink?
- Azért mert a sivatagban óriási homokviharok dúlnak és így nem megy a homok a szemünkbe.
- És anyu, miért olyan nagyok a patáink?
- Azért hogy ne süllyedjünk el a süppedő homokban.
- Na de anyu, akkor azt mondd meg, hogy mit keresünk mi itt a pécsi állatkertben?

Tengeralattjáró

- Hogy lehet legkönyebben elsüllyeszteni egy orosz tengelarattjárót?
- ???
- Vízbe teszed.

Jövő

- Már megint nem készültél! Mondd, mire akarod alapozni a jövődet?
- Egy lottó-telitalálatra!

- Milyen fejfedőt viselnek az...

- Milyen fejfedőt viselnek az újszülöttek?
- Cumi süveget!