További viccek:

Hogy mik vannak?

Nemrég vettem egy új WC-ülőkét. Jó tudni, hogy manapság milyen könnyű a házimunka. Az ülőke használati útmutatóján ez állt: "mosogatógépben tisztítható".

Szerencsétlenség

- Hallottad, tegnap milyen szerencsétlenség történt a miskolci gyorssal?
- Nem, mi történt?
- Megjött vele az anyósom!

Viccmesélés

Ha elmesélsz egy viccet egy angolnak, háromszor nevet rajta. Először akkor, amikor elmeséled, pusztán udvariasságból. Másodszor akkor, amikor elmagyarázod neki - ekkor is udvariasságból. Harmadszor az éjszaka közepén nevet rajta - amikor végre leesik a tantusz.
Ha egy németnek mesélsz, ő kétszer nevet rajta. Először udvariasságból, amikor elmeséled. Másodszor is udvariasságból, amikor megmagyarázod neki. Harmadszor sosem nevet, mert sosem érti meg a viccet.
Ha egy magyarnak mesélsz viccet, ő csak egyszer nevet, amikor elmeséled. Aztán elmagyarázza, hogy ez egy ősrégi vicc, és különben is, teljesen rosszul mesélted.

Kannibálok pénteken

A misszionárius, aki a kannibálokat próbálja megtéríteni, hazamegy szabadságra. A barátai érdeklődnek, hogy nehéz-e a dolog.
- Hát elég nehéz - feleli a misszionárius -, de annyit már elértem, hogy pénteken csak halászt esznek.

Szőke a szülészeten

-Miért nyitja ki a szőke a szülészeten az ablakot?
-???
-Mert várja a gólyát.

Szokások

Furcsa dolog a házasság. Az első évben a férfi beszél, és a nő hallgatja. A második évben a nő beszél, a férfi hallgatja. A harmadik évben mindketten beszélnek, és a szomszédok hallgatják őket.

Nagyobb melle van

- Az általános iskolás 4. osztályos tanulói közül a barna hajú, a vörös hajú, vagy a szőke hajú lánynak van nagyobb melle?
- ???
- A szőkének, mert ő 22 éves.

Hogy hívják a cigány Chuck Norrist?- ???-

Hogy hívják a cigány Chuck Norrist?
- ???
- Dicsak Norris