Kakas

- Hát, édes komám, a te kakasodnak sem veszik már hasznát a tyúkjaid!
- Miért ne vennék?
- Éppen most üttöttem el a traktorral.

1 066 pont

További viccek:

Hóc

Mi a hóc?
Fehérnemű. A hó fehér, a C meg nem Ű..

Öngyilkos csiga..

- Hogyan lesz öngyilkos a csiga?
- Magára dönti a házát.

Állat

- Melyik az az állat, amelyiket nem lehet letartóztatni lopásért?
- Az anti-LOP.

Érdekes válaszok

Az alábbiak mindegyike az amerikai gyámügyi hatóság nyomtatványain szereplő válasz, amit a gyerek apjára vonatkozó kérdésre írtak be az anyák:

- Az ikreim apjának személyét illetően: az "A" gyerek apja: [itt a név állt]. A "B" gyerek apjának személyében nem vagyok egészen biztos, de azt hiszem, ugyanazon az éjszakán történhetett a dolog.

- A gyermekem apjának személyében nem vagyok biztos, mert éppen egy ablakon hajoltam ki, amikor megtörtént az eset. Viszont tudok adni egy listát a szóbajöhető személyekről, ha az segít.

- Nem tudom a kislányom apjának a nevét. Egy buliban fogant meg [a cím és az időpont megadva] ahol egy férfival közösültem óvszer nélkül. Arra emlékszem, hogy eszméletlenül jó volt vele. Ha meg tudják keresni a fickót, elküldenék nekem a telefonszámát? Köszönöm.

- Nem tudom a lányom apjának a nevét. Egy BMW-je volt, az ajtókárpitot véletlenül kilyukasztottam a cipősarkammal. Talán kapcsolatba léphetnének a környékbeli BMW szervizekkel és megtalálhatnák a pasit, ha kicseréltette.

- Soha nem volt nemi kapcsolatom férfivel. Éppen a Pápától várok egy levelet, amiben megerősítik, hogy a fiam szeplőtlen fogantatással született és ő Jézus Krisztus.

- [Név megadva] a gyermekem apja. Ha elkapják, megkérdeznék tőle, mit csinált az AC/DC lemezemmel?

- Nem mondhatom meg a gyermekem apjának nevét, mivel ha megszűnik az inkongnitója, összeomlik a brit gazdaság. Most itt vergődök, mert szeretnék önöknek igazat mondani és a hazámnak is segíteni. Kérem adjanak tanácsot.

- Nem tudom ki a gyermek apja, mivel nekem minden kiskatona egyforma. Az egészen biztos, hogy zöld dzsekije volt.

- A dátum alapján úgy látszik a lányom az Euro Disney-ben fogant meg. Talán valóban az a Meseország!

Konkurencia

Egy kis vegyesbolt tulajdonosát, Kovácsot, nagyon felbosszantotta a hír, hogy a szomszédjában még egy hasonló üzlet nyílt, ráadásul a bejárathoz egy táblát is kitettek: "Minden nap más akció!"
Néhány hét múlva a másik szomszédban is megjelent egy újabb versenytárs, oda pedig a következő feliratot biggyesztették: "Legalacsonyabb árak".
Kovács gondolt egyet, a következő napon egy hatalmas táblát helyezett el a boltja bejáratához: "Főbejárat".

Chuck Norris mikor puzzle-t rak ki úgy csinálja

Chuck Norris mikor puzzle-t rak ki úgy csinálja hogy megfog egy elemet és addig nézi ameddig rá nem jön hogy hova illik.

Lecke

- Pistike, nem vette észre a tanító néni, hogy segítettem megcsinálni a házi feladatodat? - kérdezi az apuka.
- De igen.
- És, mit mondott rá?
- Azt, hogy napról-napra hülyébb leszek...

Kerítés

Egy öreg néni sétál az utcán két kezében két szatyorral. Az egyik zacskó lyukas, és minden lépésnél kihullik belőle egy ezres. Észreveszi ezt egy rendőr, megállítja a nénit.
- Asszonyom, a szatyrából hullik a pénz!
- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még megtalálok néhányat.
- De mégis honnan van ez a pénz? - kérdi a rendőr. - Talán lopta?
- Jaj, dehogyis! A házammal szemben van egy stadion, és a részeg szurkolók mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat. Mikor odajönnek a bokrokhoz, és pisilni kezdenek, előugrok egy ollóval, és így szólok: "Azonnal fizess egy ezrest, vagy lenyisszantom!" Hát innen van a pénzem.
- Ötletes! - nevet fel a rendőr. - És a másik szatyorban mi van?

- Hát, nem mindenki akar fizetni.