- Anyu!

- Anyu! Nagyon fáj a torkom, meg a hasam is!
- Ó, te szegény! Mibõl is írtok ma dolgozatot?

123 pont

További viccek:

Svéd nyár

Két svéd beszélget.
- Mit szólsz az idei nyárhoz?
- Fogalmam sincs, hogy milyen lehetett, épp moziban voltam...

Ki a legártatlanabb

Az öreg királyt már nagyon terhelte az ország gondja. Mivel három leánya volt, elhatározta, hogy az egész királyságát a legszűziesebb és a legártatlanabb leányának adja át. Magához rendelte őket, majd egyenként beszólította a trón várományosait a dolgozószobájába. Elsőnek a legnagyobb leánya járult a színe elé. Mikor kölcsönösen köszöntötték egymást, az öreg király letolta a nadrágját és az alsó gatyáját, és megkérdezte.
- Mit látsz kisleányom? - kérdezte arra a bizonyos pontra mutatva.
- Az, édesapám? Hát az egy f.....
- Jól van leányom, elmehetsz!
Látta a király, hogy a legidősebb örökös már eléggé felvilágosult, ezért szólította a középsőt. Vele szóról-szóra megismétlődött a jelenet. Nem volt más választása, hívta a legkisebb királykisasszonyt. Azt remélte, hogy talán ő ártatlanabb nővéreinél. Újra levetkőzött, és a legfiatalabb leányától is megkérdezte.
- Meg tudod mondani, hogy mit látsz?
A kisasszony egy ideig nézegette, nézegette a kérdéses testrészt, majd megszólalt.
- Hát nem tudom megmondani.
- Hogy, hogy nem tudod megmondani? - kérdezte reménykedve az öreg király. - Ez édes leányom, ez egy f...!
- Ez édesapám? Az lehetetlen! Az Árgyílus királyfié az igen! De ez? - csóválta a fejét csodálkozva.

Titkárnő

A főnök elragadtatva meséli családjának, milyen remek titkárnőre tett szert:
- Szorgalmas, intelligens, pontos és megbízható. És amellett olyan szép, akár egy baba...
- És mondd, apu - kérdi tőle a kislánya -, a szemét is becsukja, ha lefekteted?

Székelyek értik a dolgukat

Megy hazafelé az öreg székely a szekerén,és felvesz egy csinos fiatal "stoppos"-t, aki a faluba szeretne menni.De útközben a hölgy begerjed,és hanyatt dönti az öreget. Az aktus után megkérdi:
- Bátyám, maga nagyon érti ezt a dolgot, csak hamar elfárad! Nincs egy fiatalabb rokona?
- Dehogynincs, lányom. Van nekem egy szép szál fiam!
- És ő is ilyen jól műveli ezt a dolgot?
- Hát azt nem tudom, mert mi parasztemberek nem szoktunk ilyenekről beszélgetni, de a múltkor elkapott egy medvét, az meg azóta nekünk gyűjti a mézet!

Rendszerhiba

User kérdése:
Tavaly a Barátnő 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem, és az új program váratlanul elindította a “gyerek” proceszt, amelynek rendkívül nagy a tár- és erőforrásigénye. A termékismertetőben nem esik szó erről a jelenségről. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja magát, és már a rendszerindításkor betöltődik. A különböző programok, úgy mint az Éjszakai póker 10.3 és a Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indulásukkor a rendszer összeomlik. Úgy tűnik, nem is tudom kiirtani a rendszerből a Feleség 1.0-t. Gondolkoztam a Barátnő 1.0-ra való visszatérésen, de az Uninstall nem működik. Tudnak segíteni?Válasz:
Kedves felhasználó, ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnő 1.0-jukat Feleség 1.0-ra, gondolván, hogy ez pusztán szórakoztató segédprogram. Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték, hogy mindent ő futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával!!! A Feleség 1.0 későbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erőforrások sérülésével járhat ! Néhányan megpróbálták installálni Barátnő 2.0-t, illetve a Feleség 2.0-t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnő 2.0-t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 működésével egy időben. Feleség 1.0 érzékeli a Barátnő 2.0-t, és ez összeütközést okoz, amely a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerűbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnőt használja. A Barátnő 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek, és együtt is futtathatók!!! És akinek ez még nem elég, az jobb ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertőzött az Anyós 1.0 nevű rendkívül veszélyes vírussal, ami a Feleség 1.0 meglévő és használható részeit tönkreteheti. Nem lehet mást tenni, csak irtani, irtani, mert ez a vírus olyan káros, hogy bizonyos idő múlva a Feleség 1.0 teljesen átalakul Anyós 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább. 

Bizarr produkció

- Hallottál arról a fickóról, aki a cirkuszban kézigránátokkal zsonglőrködött?
- Igen, írták tegnap az újságok, hogy kirobbanó sikere volt!

Tűzoltó

- Gyerekek, mondjatok a rendőrök, tűzoltók, mentősök munkájával kapcsolatos mondatokat! - mondja a tanító néni az elsősöknek.
Pistike jelentkezik:
- A tűzoltó terhesen szalad ki az égő házból.
- Pistike, tudod te, mit jelent az, hogy terhes?
- Igen, tanító néni. Azt, hogy kihord egy gyereket.

Technológia

Natasa felébred a moszkvai hiper-szuper, modern bérház 125. emeletén, és felébreszti Szergejt:
- Menj ki a konyhába, és kapcsold össze a protont a neutronnal!
Szergej álmosan kimegy, majd hamarosan csörömpölés, és káromkodás hallatszik, a konyha felöl.
- A fene egye meg, már megint elestem a kecske láncában!